Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Laajavuori Uphill Run 2008


Recommended Posts

Viime keväiseen Laajavuori Uphill Ski:hin tulee jatkoa. Stamina Triathlon Club järjestää 27.9.2008 klo13 Jyväskylän Laajavuoressa ylämäkijuoksukilpailun, Laajavuori Uphill Run.

Reitti on hiukan vielä avoin, mutta se on jo varmaa, että alhaalta juostaan rinteen huipulle mäkiautorataa pitkin. Alkuun tehdään todennäköisesti pieni lenkki tasaisemmassa maastossa ja lopuksi vedetään rinne ylös.

Korkeusero rinteen juurelta huipulle on noin 100m ja mäkiautoreitin pituus noin 700m. Tarkemmat profiilit ilmoitan lähiaikoina.

Mars mars merkkaamaan kisakalenteriin. Nyt pääsee kunnolla testaamaan miltä happo tuntuu ja veri maistuu!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tapahtuma ajoitettiin siten, että Finlandia Maratoonarit ehtisivät toipua. Muutenkin päätettiin järjestää tapahtuma syksyllä, jolloin mennään saman teeman mukaan kuin viime keväisessä ylämäkihiihdossa, eli "Päätä kautesi huipulla".

Tervetuloa kilpailuun! Ja varo niitä mäkiautoja, jos käyt salaa harjoittelemassa :)

Link to comment
Share on other sites

Alaspäin olen sitä rataa pitkin jonkun kerran tullutkin. Muutama hankala paikka siinä on, kun pohjalla on jotakin kovaa (asfalttia tai betonia?) ja päällä irtosoraa.

Nuo kohdat täytyy mahdollisuuksien mukaan kiertää, kun reittiä tehdään. Tai jos ei pysty kiertämään, niin lakaistaan puhtaaksi, ettei irtosora saa tossuja lipsumaan.

Link to comment
Share on other sites

...Ja ajankohtakin sopivasti Finlandian ja Maastoultran välissä...

Sen verran paljon juoksutapahtumia Suomessa on, että päällekkäisyyksiä tulee väkisinkin. Sijoitettiin tapahtuma Finlandia maratonin ja Maastoultran väliin, niin ei tule päällekkäisyyksiä ainakaan jyväskyläläisten juoksutapahtumien kanssa.

Tosin melko lähellehän tämä maastoultraa menee... Toivottavasti viikko riittää happojen huuhtomiseen jäsenistä :) Eikä missään nimessä kiusalla laitettu tätä viikkoa ennen Maastoultraa! Maastoultra on loistava tapahtuma, johon todennäköisesti itsekin osallistun jälleen tänä vuonna, tosin joukkuekisaan.

Hmmm...saisikohan näistä jonkinlaisen cup-kisan järjestettyä tulevaisuudessa. Ensin ylämäkijuoksu Laajavuori Uphill Ski (matka vähän reilu kilometri) ja sitten viikon päästä maastoultra (matka 60km)! Tai ajallisesti tiivistettynä -> ylämäkijuoksu perjantaina ja maastoultra lauantaina :rock:

Link to comment
Share on other sites

...Tosin melko lähellehän tämä maastoultraa menee... Toivottavasti viikko riittää happojen huuhtomiseen jäsenistä :) Eikä missään nimessä kiusalla laitettu tätä viikkoa ennen Maastoultraa...

Eiköhän viikko riitä. Ainakin jos kunto on kohdillaan. Tai sitten niin huono ettei jaksa Laajarin rinteessä ollenkaan juoksuaskelia ottaa. Ja Maastoultrahan on kuitennii juostava niin hittaasti ja matalilla sykkeillä että siinähän ne loputkin hapot huuhtoutuu...:shocked:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy