Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Marathon du Médoc


Recommended Posts

Peter Mayle kuvaa kirjassaan herkullisesti otsikon mukaista maratonia, ja tapahtuman nettisivuja http://www.marathondumedoc.com/index.html katsellessa kisa - jos sitä siksi voi kutsua - on alkanut kiinnostaa entistä enemmän. Ehkäpä siihen voisi joskus tulevina vuosina osallistua, siis sitten kun ensinnäkin jaksaa suht vaivatta juosta 42,1 km. Juoksun lomassa kun pitäisi pystyä nauttimaan entrecotéta, ostereita ja hörppäillä laatuviiniä palanpainikkeeksi. Ei ihme että suurin osa maaliintulleista vietti reitillä yli 5 tuntia! Sinne ei mennä PR:ia tekemään.

Huomasin noilta nettisivuilta, että viime vuonna tapahtumaan on osallistunut 15 suomalaista. Sattuisiko ketään heistä olemaan palstalaisia? Kuulisin mielelläni kokemuksia kisasta yleensä ja varsinkin siitä, miten reitin ruoka- ja juomatarjonnasta selviää! :pidu

Link to comment
Share on other sites

Ei kannata mennä merta edemmäs kalaan.

Meidän paikalliset puuhamiehet kävivät tuolla ransakanmaaalla ottamassa oppia maratonjärjestelyistä tarkoituksenaan kehittää Jyväskylän Finlandia-maratontapahtumasta jotakin tuon Medocin kaltaista ensi vuodelle. Tänä vuonna kisaillaan vielä vanhalla Siltojen Juoksun nimellä, mutta ensi vuonna perinteisen Finlandia-maratonin.

http://www.kesli.fi/tapahtumat/siltojen_juoksu-liikuntatapahtu/

Link to comment
Share on other sites

Ehta härmäläinen versio oli kyllä Hartolan satanen takavuosina. Reitin varrella paikalliset sahdintekijät tarjosivat maistiaisia. Kerran kävi niinkin, että yksi kovanluokan tekijä hyllytettiin kisasta jo ennen starttia järjestäjien toimesta, kun oli etukäteen tankannut paikallista herkkua vähän liiemmältikin.

PS. Jos jollakulla on hallussa tämän vuoden Medocin tulokset, niin olen kiinnostunut niistä.

Link to comment
Share on other sites

PS. Jos jollakulla on hallussa tämän vuoden Medocin tulokset, niin olen kiinnostunut niistä.

Tämän vuoden tulokset saanee vasta syyskuussa järjestettävän kisan jälkeen :silmät , mutta viime vuoden tulokset löytyvät tuolta ekassa viestissä mainitulta nettisivustolta. Valitettavasti sivut ovat vielä saatavissa vain ranskaksi, mutta aikamerkinnät ovat sentään yleiseurooppalaiset!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy