Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Paloheinän Juhannusmaraton 20.6.2008


Recommended Posts

Huomasin tuolta Juoksija-lehden juoksukalenterista, että juhannusaattona järjestetään otsikon mukainen juoksutapahtuma klo 9.00 alkaen. Itse en ole aiemmin osallistunut noihin Paloheinämaratoneihin. Tuolla tapahtumalla voisi aloittaa kesäloman :running:

Aika niukasti oli kilpailukalenterissa tietoa tapahtumasta, mutta esan kirjoitti tuolla toisessa Paloheinämaraton-ketjussa seuraavaa: "Reitti oli 8 kertaa ulkoilupolkua n. 2.6 km päähän ja takaisin - virallisesti mitattu. Hyvää hiekkätietä ja mukavasti kumpuilevaa metsän siimeksessä." Jonkinlaista huoltoa on varmaankin järjestetty ja matkat lienevät kuten 1.6.2008 järjestetyssä Paloheinämaratonissa eli maraton, puolimaraton ja varttimaraton.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pitkämatkalaisten kannattaa suuntautua peseytymään joko Kumpulan maauimalaan tai uimastadionille. Molemmat ovat auki juhannusaattona klo 16 saakka. Viime juhannuksena kävin saunassa ja uimassa Kumpulassa, tuli oikein hyvä juhannusfiilis; ensin juostiin ja sitten saunaan ja uimaan.

Link to comment
Share on other sites

Kiinnostaa erittäin paljon! Juuri mietin tänään, että olisi kiva, jos juhannuksena olisi joku tapahtuma, niin voisi lähteä sitten heinäkuun helteitä viettämään hyvällä omalla tunnolla ei-kisaillen. Katsotaan nyt miten Forssassa menee, niin sen perusteella tehdään päätös, että onko se matka neljännes-ja puolikasmara. Vielä kun saisi tuon Pantsen houkuteltua Kumpulan maauimalaan juoksun jälkeen, niin siinähän olisi juhannukselle ihan kiva setti koossa.

Tietääkös muuten kukaan, onko tuolla virallista ajanottoa, vai huolehtiiko jokainen itse ajanotostaan?

Link to comment
Share on other sites

On virallinen (eli järjestäjän hoitama) ajanotto. Peräti kolmella kronometrilla(ä?), jos niikseen tulee! Ja tarkkuusdigirannenauris siihen päälle!

Usein on muuten kunkin juoksijan tultua maaliin vertailtu, onko juoksijan ottama aika sama kuin järjestäjän. Ja jos ajat ovat olleet prikulleen samat, tyytyväisyys on ollut molemminpuolista (lue: "osaa se näköjään ainakin ajat ottaa oikein"), mutta jos ei, juoksijan on tyytyminen viralliseen aikaan. Eräänlaista pistettä i:n päälle tämäkin, vai/kai? :-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy