Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Paras urheilu/juoksulehti?


ela89
 Share

Recommended Posts

Hei kaikki juoksijat !

Olisi kiva tehdä kestotilaus lehdestä, jonka aiheena on perusurheilu/juoksu. Niitä on ihan hirmuisesti fitness, sport, juoksija...

Yms. Olen nuori nainen (ja naisten muotilehti tulee jo erikseen, eli lehden ei tarvitse sisältää meikkivinkkejä ;D ) ja harjoittelen ahkerasti ensimmäiseen puolimaratoniini. Liikunnasta/terveydestä on tullut osa elämääni ja lehden tulisi tukea näitä osa-alueita.

Olen silmäillyt noita lehtipisteitä ja tutustunu lehtiin irtonumeroilla.

Onko teillä jotain suosikki lehteä? Onko juoksija-lehti hyvä? ..tai edes tarpeellinen aloittelijalle. En tarvitse ainakaan vielä mitään ammattilaislehtiä kun hyvä kun ymmärtää perustermitkin vielä.

Link to comment
Share on other sites

Nonii, nyt tuli tilaus tehtyä juoksija-lehteen :D En oo aikaisemmin lukenut ainuttakaan juoksija-lehteä mutta piti nyt tilata kun kaupan päälle tuli maraton-kirja! Kai jos se kerran kuukaudessa kilahtaa kotiin niin tuo lisäpotkua ja tietoa juoksuun?

Hmm.. toivottavasti ei ny vaan ollut rahantuhlausta pikapäätöksestä (n.61e/10numeroa)...

Link to comment
Share on other sites

Onko juoksija-lehti hyvä? ..tai edes tarpeellinen aloittelijalle. En tarvitse ainakaan vielä mitään ammattilaislehtiä kun hyvä kun ymmärtää perustermitkin vielä.

Minusta Juoksijassa on ollut aloittelijoillekin paljon hyvää juttua joka numerossa, ei se ole mikään huippujuoksijoiden erikoislehti.

Link to comment
Share on other sites

Juoksija on hyvä lehti, etenkin kun innostuu ja lukee innokkaasti ensimmäisen vuoden numerot. Sitten jutut tuppaavat olemaan vähän liian tuttuja. Juoksija-lehden verkkopalvelussa on paljon yleispäteviä ohjeita joita kannattaa kurkata. Juoksun erikoislehdet tuppaavat toistamaan tiettyjä teemoja, jos oikein i nnostut juoksusta, ehkä yksi alan kirja voisi olla sinulle hyödyksi. Niistä on ollut puhetta toisaalla kirjaketjussa, en nyt tähän hätään löytänyt tuon ketjun linkkiä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy