Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lauantai 7.6


 Share

Recommended Posts

10km sauvakävelyä metsässä.

Selästä säteilee edelleen ikäviä tuntemuksi ja muutenkin olen ihan väärässä suunnassa kierossa. Mutta ne sieltä aukeaa ja tilanne on huomattavasti parempi jo kuin viikko sitten.

Muu kuntoutus on myös aloitettu venyttelyineen ja jumppineen ja muine vanhoine kommervenkkeineen, millä tämä on ennenkin kuntoutettu.

Särkylääkkeissä siirrytty jo miedompaan malliin, joten homma menee koko ajan eteen päin.

Ihanaa ja aurinkoista lauantaita kaikille.

Link to comment
Share on other sites

Juoksua 30,0km. Aikaa kului 2.55 ja keskisyke 135. Tulevan Espoon rantamaratonin reittiä sahasin välillä Nuottaniemi-Westend.

Ensin oli aikomus juosta vain 25,0km, mutta kun hyödynsin Mellstenin uimarannan palveluja, niin päätin juosta 30,0km täyteen. Lippis oli tarpeen tuossa paisteessa.

Link to comment
Share on other sites

Tällä kertaa pukeuduin mahdollisimman kevyesti. Eilinen mässäily (grillikyljykset, kabanossi) hiukan oli nostanut elopainoa, ja oli hiukan hutera olo muutaman drinksun oton vuoksi myös. Otin tavotteeksi pitää sykkeet alle 130, ja kutakuinkin onnistuin. Pari mäkeä kävelin, että lenkistä tulisi edes jokseenkin palauttava. Juoksu kulki kuitenkin sen verran hyvin, ja sykkeet pysyi kurissa, että palauttavasta tais lipsahtaa pk-juoksu. Juoksutekniikkaa on selkeesti vaikeempaa pitää kasassa hitaammalla vauhdilla, ja tämä vaatii kyllä paljon opettelemista. Lenkin loppupuolella pari ehkä ikäistäni heppua huikkas oluen juonnin ohella, että "jos oisit lähtenyt 5 minsaa aikaisemmin, niin ei tarttis juosta". Vähän aikaa mietin, että mitähän tuohon heittäs vastineeksi, mutta katoin fiksummaks jättää kommentoimatta.

10 km / 1:05:10 / 6:31 min/km / avg. 130, max. 149

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

2.5km VR + 10x 250m:n vedot loivaan alamäkeen (kävelypalautukset) + 2.5km VR = 10km. Koko lenkin keskivauhti 5.49min/km ja syke 148. Ekassa vedossa keskisyke 153, kiihdytin vauhtia joka vedossa ja viimeisen keksisyke oli 172.

Piti mitata noi vetojen vauhditkin, mutta podista loppui patteri jo alkuverryttelyä tehdessä. :angry:

Nyt kukkien istutuspuuhin ja sitten yövuoroon seuraamaan Perniön taivaltajia!

Link to comment
Share on other sites

2 h LA-style parisalsaa

Jeps, tämän piti olla viimeinen järjestämämme La-style salsa. Porukkaa ilmaantuikin kiitettävästi paikalle, ensin jopa enemmän miehiä kuin naisia! Ja tunnin lopussa porukka VAATI, että tunteja on saatava lisää, joten päätimme järjestää vielä ensi lauantaiksi tunnit, ja sain salinkin varattua.

Tänään oli tosi kivat tunnit, mentiin reippaasti eteenpäin ja tottakai kerrattiin viime kertaisia kuvioita. Harmittaa ihan, että en ensi lauantaina pääse, mutta olen Forssassa juoksemassa!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy