Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Torstai 5.6.


Pantse
 Share

Recommended Posts

Huh hellettä !

Tänään piti juosta pk:ta, ja nippanappa sykkeitten perusteella tämä vielä meneekin. Normaalikelillä samoilla sykkeillä ois paukuteltu 20-30 sekkaa paremmilla vauhdeilla. Helle nosti selkeesti sykkeitä. Eikä varmaan sekään laskenut, että päällä oli lyhythihainen puuvillapaita ja tämän päällä vielä Craftin pitkähihainen takki. No pitäähän ne avaimet sun muut hilpetöörit jossain kuljettaa, ja sitäpaitsi ylimääräinen vaatetus takaa sen, ettei vauhdit karkaa liian koviksi. Juoksun jälkeen vihlas polvesta aika ikävästi. No 4 tunnin päästä pehmitellään kireyksiä pois vakkarihieronnassa.

7.6 km / 49:14 / 6:29 min/km / avg. 141

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Helle nosti selkeesti sykkeitä. Eikä varmaan sekään laskenut, että päällä oli lyhythihainen puuvillapaita ja tämän päällä vielä Craftin pitkähihainen takki. No pitäähän ne avaimet sun muut hilpetöörit jossain kuljettaa, ja sitäpaitsi ylimääräinen vaatetus takaa sen, ettei vauhdit karkaa liian koviksi.

Ota mieluummin mukaan juomavyö, nestettä tarvii muutenkin kuumalla ja niissä on yleensä taskua avaimille jne.

Link to comment
Share on other sites

Sauvakävelyä 1h 24 min, keskisyke 115, maksimi 148. Kiersin noin kilsan mittaista polkua, jossa on pari jyrkkää nousua. Tein nousuissa muutamia vetoja juoksemalla sauvoja apuna käyttäen. Ilma oli tosi lämmin täälläkin, onneksi älysin ottaa juomapullovyön mukaan. Sauvakävelyssä sitä kehtaa roudata mukana, juostessa en tykkää sitä kuljettaa.

Link to comment
Share on other sites

Hellettä se pitelee täällä lounaisrannikollakin. Tieasema ilmoitti ilman lämpötilaksi 25 astetta ja tien pinnan 48 astetta.

Metsässä taisi olla jotakin siltä väliltä. Pulssikin nousi nyt huomattavasto korkeammalle kuin tiistain suunnistuksessa. Eli palautuminen on tapahtunut suunnitelman mukaisesti, kun kone ottaa jo kierroksia!

Suunnistus 4,1 km - 39:30 - avg 151 - max 167.

Viikonloppuna hiukan PK:ta. Alkuviikosta kaksi lyhyttä suunnistusta ja sitten aletaan hartaudella ja suurella kunnioituksella keskittymään Jukolan viestin kakkososuudelle:2vrolijk_08:

Link to comment
Share on other sites

Eikä varmaan sekään laskenut, että päällä oli lyhythihainen puuvillapaita ja tämän päällä vielä Craftin pitkähihainen takki. No pitäähän ne avaimet sun muut hilpetöörit jossain kuljettaa, ja sitäpaitsi ylimääräinen vaatetus takaa sen, ettei vauhdit karkaa liian koviksi.

No huh huh! Kyllä minä vaan laitan "hilpetöörit" juoksuvyöhön jos eivät trikoiden tai shortsien taskuihin mahdu. Suosittelen lämpimästi. Siis minulla on sellainenkin vyö jossa ei ole juomapullolle paikkaa, mutta on paikka kännykälle/MP3-soittimelle ja pari taskua joihin mahtuu vaikka avaimet tms., eikä paina juuri mitään. Yleensä kyllä mahtuu taskuihin.

Tänään tuli tehtyä viimeinen 5km lenkki ennen Perniön ylipitkää, kyllä oli sykkeet korkealla, ihan selvästi lämmön (ja siihen tottumattomuuden) vuoksi. En aiokaan sykettä mitata kisassa, siitä on ihan turha stressata.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy