Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sipoon Susihölkkä 8. 6.


Recommended Posts

Eipä taktikointi onnistunut tällä kertaa. Kuten viime vuonnakin ilmoittauduin rohkeasti "yleisten naisten" sarjaan. Mutta nyt ei tullut voittoa vaan kaksi oli parempaa. N40 sarjan olisin voittanut reilusti, no niin, vain 3 sekuntia mutta kuiteski. No pytty kuin pytty ja aikakin parani viime vuodesta 11 sek.

Juoksu kulki ihan kivasti. Kova tuuli haittasi vasta paluumatkalla jonkin verran, onneksi, sillä se pitkä nousu saatiin juosta myötätuuleen. Siinä mielessä ihan kiva juoksu, että ilmeisesti vauhdinpito oli oikea kun en hyytynyt missään vaiheessa ja lopussa sain jopa ohitella muutamia, mm tuon N40 sarjan voittajan. Palkinnon jakajalle huomautin, että miksi ei ole sarjaa myös meille 60 v naisille kuten miehille. Eipä taida olla ensi vuonakaan.

Tapahtuma on ihan mukava, voin suositella, ja en kyllä moiti reittiäkään.

Link to comment
Share on other sites

:sign0133: pääsi hyvään kotiin. Soolojuoksuksi meni ja toisen kierroksen puolivälissä huomasin, että ympäriltä ovat kaikki häipyneet (kympin juoksijoita olivat kai olleet) ja olen kolmantena.

Tuulista oli tosiaan, enkä sitten yrittänytkään ennätysparannusta vaan yritin ottaa rennosti ja jaksaa kunnialla maaliin. Aika kai oli jotain ihan ok.

Onkos kellään vinkkejä aloitteleville pytynkeräilijöille sopivista vitriiniratkaisuista?

Link to comment
Share on other sites

Matkakohde vaihtui vielä aamulla Pornaisista Sipooseen. Ajomatkaa kertyi 20 km vähemmän, eikä tarvinnut olla tuntia ennen paikalla... Eka 'startti' takana sitten toisen lapsen syntymän. Kova tuuli, mäkinen reitti ja paahtava auringonpaiste verottivat vauhtia, mutta n. 4.40 vauhdilla tuli naisten sarjan toinen sija, heh. Moskulle onnittelut superhienosta juoksusta! Pystyispäs itsekin samaan.

Link to comment
Share on other sites

Yllättävän helposti tuli itsellä ennätys vaikka suunnitelma oli juosta vaan harjoitusjuoksuna, olikohan reitti ihan täysmittanen?

Ennätys mikä ennätys. Mittailin vähän gmapsilla:

http://www.gmap-pedometer.com/?r=1969967

Kentän kierrokset tuosta puuttuvat, ja kääntöpaikka taitaa olla vähän liian kaukana. Mitään epäilyttävää en huomannut km-ajoissa. Ollaan vaan niin hirmukunnossa, että matka tuntuu lyhyeltä. Minkä sille sitten voi?

Link to comment
Share on other sites

Tulipa rypistettyä Susihölkkä,tosin aikaan en ollut tyytyväinen.

Mutta onpahan kausikin aika aluillaan, joten vielä on mahiksia petrata. Ihan mukava pienimuotoinen tapahtuma, kiitos vaan Toffelle järjestelyistä.

Tuuli ja lämpö kyllä verotti matkantekoa ja jotenkin toinen puolikas tuntui harvinaisen tahmealta. Olikohan virhe käydä eilisiltana tekemässä tunnin punttitreeni salilla, mene ja tiedä.Ehkä vielä koetan Hämeenlinnassa puolikasta ennen HCM.ää

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy