Jump to content
Juoksufoorumi.fi

1.6 Sunnuntai


Savotar
 Share

Recommended Posts

Kilpparin kanssa klo. 6.00 treffattiin ja lähdettiin metsien siimekseen hölköttelemään pitkää lenkkiä. Upea kesäinen aamu, lintujen laulu, lannan "tuoksu" pelloilla ja ihana metsän hiljaisuus siivitti askeleitamme. Ei kyllä paremmin vois päivää aloittaa! Ja mikä parasta, väsymistäkään ei pahemmin tapahtunut lenkillä. Puhuttiinkin, että juostaanko toinen samanlainen perään:) Sykkeet pidettiin alhaalla ja nautittiin kevyestä vauhdista. Kiitos seurasta KIlppari. Reitti oli upea ja mäkien takia vaihteleva, sinne uudestaan piakkoin!

28.8km - 03:04:01 - 6.26min/km - syke 145. (Max 160).

Link to comment
Share on other sites

Ensin ajattelin hilpasta sellaisen 7.6 kilsaa, mutta koska meno tuntui hyvälle, ja sykkeetkin oli kohtuullisen mukavat, niin muutin lenkin pituutta tavanomaiseksi kympiksi. Tuon päätöksen voi tehdä n. 5,5 kilsan kohdalla, jossa mulla erkanee tuo 7.6 kilsan lenkki kympistä. No tulin sitten kympin kohdalle n. 1:04 ajassa, ja ajattelin, että jospa kiertäis kerran vielä pienen lenkuran pururadalla, niin sais hieman asiallisemmat kilsat sunnuntaille. No lopulta lenkille tuli pituutta 13.3 kilsaa. Sykemittari vähän otti häiriötä kolmesti, mutta tuskin se kovin paljon noita arvoja nostaa. Joten eiköhän tuo keskisyke ole aika liki. Vasen polvi on edelleen pieni ongelma, joka saattaa estää maralla reippaamman menon. Hiljaisemmilla vauhdeilla ongelma helpottaa. Juoksua se ei kuitenkaan estä. Mutta muutoin varsin helpontuntuinen lenkki. Lenkillä pyrin pitämään sykkeet 130 tuntumassa tai mielellään alle, mutta meni vähän yli. Pururadalla hieman nousi sykkeet vaikeammassa maastossa.

13.3 km / 1:24:55 / 6:23 min/km / avg. 133

Link to comment
Share on other sites

Pitkä lenkki:

Alkuun hissukseen tunti Laajavuoren hiihtouria ja köhniöjärven rantaa 5:30/6:00 vauhtia, sitten laskettelu n. 5:00/km vauhtia Jyväsjärven rantaan, mistä nousu Vaasankatua pitkin Yliopistonakadulle ja aina vesilinnalle saakka (nousua reilut 60 m). Vesilinnalta laskeuduin Harjun kentälle missä 6 km kiihtyvää 4:50-4:28/km. Loppuun vielä kevyttä hölkkää kotiin.

yht. 28,2 km 2h29min keskisyke 133

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy