Jump to content
Juoksufoorumi.fi

29.1


niilos_mc
 Share

Recommended Posts

Korttelit tikkurilassa, pitkällä radalla tuli matkaa 14,5km ja aikaa meni 1.27 keski sykkeen ollessa 163. Olis pitäny mennä hiljempaa mut kun muut menijät tempaavat mukaansa ni ei malta körötellä. Oli hieno keli juosta melkein aistin jo kevään saapuvan...mutta toivottavasti saadaan vielä keväiset hiihtokelit tänne eteläänkin, lumi kun tupaa olemaan niin vähäistä hiihtoladuilla.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

16 km ( 5,53 / 145 ). Syke oli koholla heti alkumetreistä lähtien ja juoksu tuskaista. Keli sen sijaan oli mitä hienoin ja tsemppasi eteenpäin. Aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja asteita 3, viivan päällä!

Jengiä oli kävelyllä ihan simona. Yhtään juoksijaa ei näkynyt. Juoksu on täällä Uudessakaupungissa jostain syystä aallonpohjassa.

Hiihtäjiä oli Käätyjärven jäällä tosi paljon. Jään päällä on nipin napin sen verran lunta, että siihen on voitu tasoittaa baana hiihtäjille.

Nyt kuivaa päälle ja äänestyskoppiin. Sopiva loppuverryttely ( 3 km ) kevellen.

Link to comment
Share on other sites

Puolikas kotirataultraa eli 25 km. Sää mitä mainioin: auringonpaistetta, lämpötila lähtiessä -1 ja kotiin palatessa +1. Ainoastaan pieni irtolumi oli miinuksena - muuten täydelliset olosuhteet.

Otin lenkin testijuoksuna - tavoitteena kokeilla miltä pidempi matka tuntuu sillä sykkeellä, jolla maraton olisi tavoitteena juosta. Ajattelin, että sopiva taso voisi olla Aerk:n (147) ja Ank:n (171) puolivälissä eli tähtäin oli 159:ssä.

Jäi hieman sen alle eli avg oli 158. Syke oli maasto-olosuhteen huomioiden koko lenkin hyvin tasainen (max 163). 5 km etappien ajat hyvin tasaiset - ainoastaan viimeisellä etapilla meni hieman enemmän aikaa - loppu 2 km kun on ylämäkeä. Aikaa meni 2:12:15 eli km-vauhdiksi tulee 5:17 min/km. Kun tavoitevauhti on 5:20 ja treeniaikaa ennen maratonia on enemmän jäljellä kuin mitä sitä on takana, niin kevättä kohden voi lähteä ihan luottavaisin mielin.

Lenkki ei pitkästä matkasta huolimatta palvellut pitkän lenkin tavoitteita, kun syketaso oli sen verran korkea, mutta oli varsin mukava kokemus ja kaipa siitä jotain hyötyäkin oli...

Link to comment
Share on other sites

Ensimmäinen juoksulenkki sitten...hmmm... joo-o, marraskuun puolivälin. Todella rauhallista lönköttelyä 6 km aikaan 38'. Ihan vaan akillesjänteen ja polvien kunnon tunnustelua.

Ei pahempi lenkki eikä pahismaiset Akil Leskipu ja Jomotus Polvi :nauru (heh heh, huono!) tuntuneet hoksanneen, että tässä nyt tehdään jotain sellaista, mistä pitäisi antaa vähän palautetta, joten josko tästä ensi viikolla jo uskaltaisi koittaa pariakin lenkkiä.

Kivut kantapäästä hellittivät kolmisen viikkoa sitten, mutta siihen päälle pamahti sairastelurupeama. Melkein parin viikon mittainen kuumeilu loppui viime maanantaina, mutta ehkä se oli hyvä sairastaa tähän väliin, sai ainakin jalat parantua rauhassa, kun ei voinut mennä lenkille.

Eihän tuo lenkki raskaalta tuntunutkaan, kun kerran hiljaa meni, sykkeet pysyi varmaan aika alhaalla ja hieno ilma vaan paransi mieltä. Välillä kävi mielessä, että ois muuten aika täydellinen päivä juosta Kotirataultraa ja kadehdin niitä jotka sitä puurtavat. Pitemmällekin teki mieli jatkaa, mutta hillitsin sankarillisesti itseni.

Ehkä tästä alkaa pikkihiljaa päästä taas juoksemaan. Hinku ois kova!!

Link to comment
Share on other sites

20 km TV- erittäin kevyt. Nyt sai juosta todella hienossa säässä. Aurinkoa pilvettömältä taivaalta eikä edes täällä rannikolla yleensä esiintyvä tuuli ollut erityisen häiritsevää.

Nyt onkin sitten aika lähteä varmistamaan, että saataisiin tälle maalle uusi presidentti.

Link to comment
Share on other sites

Alkaa päästä Lehmälohjan asessorikin taas juoksun makuun. :hiiviskely Ensimmäinen pitkä lenkki tuli juostua vähän puoli vahingossa, vaikka ensin oli tarkoitus tyytyä puolipitkään. Ilma oli hyvä ja juoksu tuntui hyvältä. Pirttiin paluu aikaisemmin olisi ollut ei hyvä. Hyvä!

30 km 5.32/121. Tyyli oli juoksu/kävely (2700/300).

Link to comment
Share on other sites

pk 25 km, 2.25. Aurinko varmaan rentoutti sen verran, että keskisyke pysyi aerobisen kynnyksen tuntumassa. Lopussa sykkeet hieman nousivat, kun tuli kiire syömään ja piti hieman lisätä vauhtia. Matkaeväänä oli 0,5 l Puhti-urheilujuomaa, joka piristi mukavasti. Tuntui muutenkin hyvältä juomalta kun ei ollut mitään äklömakeata, vaikka sisältääkin melkoisesti hiilareita.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy