Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Keskiviikko 28.5.


Kimmo
 Share

Recommended Posts

Pitää nyt itsekkin pitkästä aikaa kirjoittaa tänne kun olen niin tohkeissani.

5.8 km aamulenkki kiihtyvänä.

avg 152 ja 4:17 min/km. Hieno ilma ja loistava aamuherätys!

Erityisen hienoa on se, että koska en treenaa maratonille saan juosta lenkkini niin lujaa kuin sielu sietää ilman huonoa omaatuntoa. Se on vaan määrästä pois, jos juoksee liian lujaa. Se taas ei ole mistään pois jos kilsoja ei keräile!

Link to comment
Share on other sites

Juu, eihän tämä mikään treeni ole, mutta kait tästäkin jonkin sortin pk:ta saa kehiteltyä. Eli sain siivottua olohuoneen ja yhden makuuhuoneen. Vielä jäi työn alle yksi makuuhuone ja kylppäri. Lauantaina on juhlat, joten eiköhän tää tästä. Maksimisykkeet sain 239, joten varmaan otti pölyimurista häiriötä. Todelliset maksimit tuli melko varmasti mattojen tamppaamisesta, jossa sain maksimit nousemaan noin 120 pintaan. Eihän tämä ole yhtä raskasta kuin lumityöt, mutta painoa lähti kohtuullisesti tämän session aikana.

Kestoltaan "treeni" oli 5 tuntia 35 minsaa, joten en tiedä olisiko tämä maratonsiivous vai ultrasiivous. No jokatapauksessa tässä sama numeroina:

PK-siivousta 5:35:00 / avg. 84 / max. 239 (otti häiriötä pölyimurista)

Link to comment
Share on other sites

Kahden lepopäivän jälkeen oli taas mukava päästä köpöttelemään. Kilpikonnan kanssa PK hölkkää mentiin. Muutamia spurtteja otettiin alamäkeen ja välillä ylämäkeenkin. Se oli vähän varovaísta tunnustelua, mitä reisi tykkää vedoista. Eihän tuo huonoakaan tykännyt. Varmaan voi mäkiharkat taas aloittaa kohta puoliin. Kilsoja kertyi 12.5 ja syke oli 147.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy