Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lauantai 24.5


TosiVahva
 Share

Recommended Posts

Hyrylässä käväsin vesijuoksemassa. ITB on hiukan tulehtunut, ja ulompi reisilihas aristelee. Myös pakaralihaksen reisiluun kiinnityskohtaa hieman aristaa. Otin rennosti, ja vesijuoksu on kuin taivaanlahja, kun pientä vammaa meinaa pukata. Juoksun jälkeen terapia-altaassa jaloille hiukan "hoitoa". Kylmäaltaassa pariin otteeseen myös.

Apteekista kävin hakemassa lisää Voltraren geeliä, jonka itse olen todennut parhaimmaksi noista muutamista geeleistä. Jos ei muuta, niin psykologinen vaikutus on, kun hieroo kevyesti jumilihaksia geelillä.

Vesijuoksua 45 min.

Link to comment
Share on other sites

4km kevyttä hölkkää ja sitten kipusin sauvojen kanssa 5 kertaa Ounasvaaran totto-rinteen päälle. En siis pelkästään Ounasvaaran huipulle vaan myöskin sen korotetun osan päälle. Toiset 4km takas kotiin oli enemmän tai vähemmän raahustamista. Nyt totean että enpä enää jatkossa *ituile hiihtoniiloille heidän reeneistään. Kertakaikkiaan parasta mitä olen pitkiin aikoihin tehnyt (parempaa kuin seksi). Tämän otan vakituiseksi harkaksi viikottain.

Link to comment
Share on other sites

21,1 km terwahölkässä, 1.35.23 189/200 sykkeillä.

Onnistuin pitämään vauhdin loppua kohdin tasaisena. 19. kilometrillä vauhti hieman nyykähti, lisäsin pökköä pesään ja loppu tultiin 197 keskisykkeellä.

E: Kiitoksia Scyllalle ja Jamesille kannustuksesta harjoituskauden aikana!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Tänään olimme järjestäneet taas Patricon 2 tanssituntia Almacén salilla Helsingissä: 2 h LA-style salsatanssituntia:

Klo 14, jolloin tunnit alkoivat, oli paikalla noin 7 naista ja 3 miestä; kylmä hiki otsalla, mitä miehille on tapahtunut? Ja loput miehistä tulivat paikalle n.15 minuuttia myöhässä, jolloin tunnit päädyttiin pitämään klo 14.15-15.15. ja 15.15-16.15. Tokalla tunnilla olikin jo ylimääräisiä miehiä paikalla!

Tuntien jälkeen jatkettiin vielä klo 16-20 LA-style social gathering samassa paikassa. Syötiin, juotiin viiniä ja tanssittiin, kiva ilta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy