Jump to content
Juoksufoorumi.fiSiutla

Juoksufoorumilainen maailmalla

Recommended Posts

Siutla lähettelee terveisiä manner Espaniasta, istuskelee rottinkituolissa, särppii olutta, lähtee juurikin hakemaan alle 9-kympin kierrosta ja ihmettelee maailman menoa. Ei parasta mahdollista valmistautumista Tukholmaan, mutta se on voivoi. Hik.

Ketjun säännöt: Tänne saa kirjoittaa vain ulkomailta. Jokainen kirjoittaja määrittelee itse mikä mikä on ulkomaa milläkin hetkellä. Katsotaan millaisia maailmankolkkia saadaan valloitetuksi.

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä sitä valmistaudutaan kesän koitoksiin Jakartassa, Indonesiassa

Hetken päästä lyhyt lenkki hotellin kuntosalilla, sitten pulahdus uima-altaaseen ja saatanpa tuota ihoakin polttaa hetken auringossa kun lämpötilakin on sopiva >+30 astetta.

Ja illalla vielä palautusjuomana vatsallinen viinaa asiakkaiden kanssa :morebeer:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hohhoijaa. Kolmas ilta keskisessä Euroopassa. Hotellin kuntosalilla ja altaalla kävin aamulla. Huomenaamuna voisi heittää alkuverkaksi lenkin joen rannoilla ja mennä sitten saunaan ja porealtaaseen.

Ilta meni kävellen kaupungilla, syöden ja paikallista olutta juoden. Ja tulihan tuota seurusteltua kollegoiden kanssakin.

Mutta muuten olen sitä mieltä, että maailmaa se on Suomikin. Jopa ihan Eurooppaa. Eikä ihan sieltä paskimmasta päästä.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lontoosta kirjoittelen itse. Kaippa tämän voi määritellä ulkomaaksi, kun en ole ennen täällä pidempään oleskellut. Kolmas viikko nyt menossa.

Puistoissa on kiva lenkkeillä täällä. Enempään porukkaan piti ensin totutella, ja vauhtikin on nyt himpun verran totuttua kovempi, kun ei enää kehtaa aivan sitä hiiviskelyä, varsinkin jos on naisia läsnä. Paljon tulee myös käveltyä. Ei tarvitse kuin hiukan käväistä kaupungilla, niin jo kertyy 10-15 km askelmittariin, pidemmistä jaloitteluista nyt puhumattakaan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eli tämän siitä saa kun hehkuttelee aikaisemmin tuota ulkomailla oleskelua, aurinkoa, uima-altaita jne. Tuli meinaan salmonella matkaseuralaiseksi ja nyt onkin viikko juostu vain vessaan ja takaisin :)

Olen yli kymmenen vuotta matkustellut joka puolella maapalloa ja nyt oli ensimmäinen kerta kun meni pakki sekaisin. No, ehkä oli jo aikakin saada vatsatauti.

Ja eikun tänään Kiinaan...

Share this post


Link to post
Share on other sites

SantaC Bangkokissa. Viime keskiviikkona tultiin tanne ja nyt ensimmainen lenkki takana kun ei ole mennyt matka ihan alkuperaisten matkasuunnitelmien mukaisesti. 7:lta lahdin juoksemaan toivoen etta olis vahan viileempaa ja ei ehka niin hirveen ruuhkaista. 25 min holkka helteessa kulkukoiria ja mopoja vaistellen sai riittaa. Nyt alkaa jo hiki hieman kuivua ilmastoidussa hotellissa, huomenna Saigoniin ja siella sitten ehka hieman enemman lenkkia..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hong Kongissa mantereen puolella. Kowloon avautuu hotellin ikkunasta. Kiva nähdä taivasta Kiinassa, se on harvinaista.

Kuntosalilla kävin pikaisesti.

Juoksumatolla uskalsin ottaa 400 m verran juoksuaskeleita, mutta ei tuo sääri tunnu oikein lupaa antavan juoksemiseen. Varovasti vaan.

Huomenna itse Kiinaan.

-Syte

Share this post


Link to post
Share on other sites

Täällä Kreetalla on pari kuukautta tullut jo vedettyä aktiviteettikerhoa lapsille ja liikuntaa aikuisille. Ihan kivaahan täällä on, mutta töitä välillä vähän liikaakiin eikä palkka todellakaan päätä huimaa. Elokuu on sen verran kuuma täällä ettei varmaan pääse juoksemaankaan, joten tulen silloin takaisin Suomeen :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Vieras
Vastaa tähän ketjuun...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Ketjua lukevat   0 members

    Ketjua ei tällä hetkellä lue kukaan jäsenistä

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy