Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tiistai 20.5


cone
 Share

Recommended Posts

Vanhaa Vantaan marareittiä pääosin kympin verran. Ja nyt on sääret sen verran tiukassa paketissa, että jalat on kisakunnossa huomista maastopyrähdystä varten. LI lähti 8,5 minsaa ennen liikkeelle, ja musiikki siivitti hänet sen verran lennokkaaseen juoksuun, että tavotin hänet vasta lenkin loppupuolella. Musiikki tekee ihmeitä, mutta vaarana voi olla se, että pk-lenkin tarkoitus jää silloin taka-alalle. Noh, fiilistelymusiikki olisikin hyvä jossain maralla esmes.

10 km / 1:00:40 / 6:04 min/km / avg. 144 / max. 165 (ekan kilsan aikana pientä sykehäröilyä, mutta muuten ok)

Link to comment
Share on other sites

Piti lähteä jo kokeilemaan, miten reisi kestää juoksua. Ja hyvinhän tuo kesti. Pientä kireyden tunnetta siinä alkulenkistä vielä tuntui, mutta kipeetä ei enää tehnyt. Hyvin varovaista vauhtia mentiin Kilpikonnan kanssa kuitenkin. 9.7km - 6.27min/km - syke 144. Taisin päästä pelkällä säikähdyksellä vaivasta.

Link to comment
Share on other sites

10 km/1:09:10/keskisyke 154, max.syke 165/597 kcal/6:55 min km

Toinen kerta uusilla New Balance tossuilla. Juoksu kulki reippaasti hyvän musan ansiosta. Viime sunnuntain ja tämän illan lenkit HCR:n jälkeisiä miellyttäviä lenkkejä. Siksi sykekin hieman karkasi. Kengät ovat vielä iso kysymysmerkki, toisaalta niillä on takana vasta 16 kilsaa. Ennen sunnuntain Naisten Kymppiä juoksukilsoja tulee alle 30 kilsaa, joka pistää mietityttämään, että pitäisiköhän sittenkin sunnuntaina juosta vanhoilla tossuilla?

Esim.paljon parjatut v.2006 Asicset alkavat viimeinkin nähtävästi menettää pronaatiotukea, ja siksi viimeinkin tuntumaan hyviltä tällaisille lyhyille lenkeille. Voisin kokeilla Naisten kymppiä niillä ja Forssassa sitten New Balanceja?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy