Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kurrenkierros 22.5. 2008


Recommended Posts

Mukava tapahtumahan tuo olisi, mutta iskee muuta menoa. Huomion arvoinen juttu on tuo muuttunut reitti mukaanlukien uusi lähtö/maali alue.

Reittikartta

Lähtö- ja maalialue

Linkit löytyvät kyllä suoraan järjestäjän sivulta, mutta pieni vaara olisi voinut itsellä olla mennä kuitenkin entiseen paikkaan vanhasta muistista.

Tsemppiä matkaan Mara.S ja muutkin osallistujat!

Link to comment
Share on other sites

Mä tulen kurreen viimeistelemään maraton kuntoa ennen Tukholmaa. Kevään pyttykuningas mensongekin uhkaili starttaavansa. Tuo on kiva kisa, oli ainakin viimeksi...

Tämä jää nyt juoksematta. Pikkasen jalat antaa signaalia, että kisailu tuntuu ja pitkääkin siivua pitäs johonki väliin vetää. Nyt se juostaan tähän saumaan. Kiva olis ollu lähteä kokeilemaan, mutta täytyy koittaa pitää järki mukana näissä touhuissa edes jollain tavalla.

Link to comment
Share on other sites

Ajaksi tuli 45:50, mikä on myöhempien aikojen kympin ennätykseni parantuen 15 sek viimevuotisesta. En rakentanut tähän juoksuun sen kummempaa kuntohuippua, koska päätavoite on runsaan kahden viikon päässä. Vauhtikestävyydessä on selkeitä puutteita, siis viimevuotistakin enemmän. Tuota samaa vauhtia olisi kyllä voinut jatkaa kauemminkin, mikä on sinällään hyvä merkki. Vauhdinjako ei osunut ihan nappiin. Jälkipuolikas oli 50 sek hitaampi, vaikkakin nousuvoittoinen. Sykemittaus epäonnistui, mikä harmittaa eniten.

EDWIN tykytti lujaa ja staM:lla meni myös mukavasti. Onnittelut.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy