Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Frankfurt 26.10.2008


Recommended Posts

Onko täältä ketään lähdössä Frankfurtin maratonille lokakuussa? Itse ajattelin laittaa ilmoittautumisen sisään kohtapuoliin, jos vaikka yrittäisi hätyytellä 3:30 rajaa. Ainoa kysymysmerkki asian suhteen on MasU:sta palautuminen riittävän nopeasti, jotta ennen Frankfurtia ehtisi muutaman tehoviikon vielä mättää koneeseen ja hakea vauhtia. Tosin onhan tuossa välissä kaksi kuukautta aikaa.

Vanhat Frankfurt-ketjut tulikin jo luettua läpi, mutta mikään ei estä vanhoja Frankfurtin kävijöitä laittamasta tähänkin ketjuun kokemuksia ja vinkkejä tapahtuman suhteen, liittyen esimerkiksi hotellivalintaan. Tarjontaa ainakin tuntuisi olevan.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 3 weeks later...

No niin, eli pannaan seppolaisten ryhmämatka kasaan! Ei muuta kun ketjuun ilmoittautumaan kaikki kynnelle kykenevät. Varmaan olisi ihan hyvä lyödä ajoissa vähän aikatauluja lukkoon, niin saadaan vielä kohtuuhintaiset lennot ja majoitukset. Tosin tuonne kohteeseen taitaa Suomestakin lentää useampi yhtiö, joten lentoja pitäisi olla saatavilla ihan kohtuuhintoihin.

Link to comment
Share on other sites

Milloin sinne kannattaisi mennä ja kauanko viipyä ?

26.10 on sunnuntai

Se on tietysti vähän jokaisen preferensseistä ja aikatauluista kiinni. Viimeistään lauantaina kannattaa varmaan aamukoneella mennä ja itse en ainakaan sunnuntaina kyllä haluaisi vielä pois lähteä. Jossain vaiheessa itselläni oli tapetilla sellainen aikataulu, minkä mukaan olisin mennyt perjantaina aamukoneella ja lähtenyt vasta tiistaina iltakoneella. Ideana olisi ollut se, että kaupunkiakin olisi vähän ehtinyt nähdä. Mikäli aikataulu tiukkenee, niin maanantainakin voi lähteä pois (iltakoneella ehkä kuitenkin). Hotellit näyttäisivät joka tapauksessa olevan ihan inhimillisen hintaisia.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ihan vaan tiedoksi että selkeesti halvin tapa matkustaa Frankfurtiin on Ryanair Tampereelta Hahniin. Hahn on n. sadan kilsan päässä kaupungista viehättävän Hunsrückin alueen (kaikki Heimat-fanit huomio!) keskellä ja sieltä pääsee näppärästi bussilla Frankfurtiin.

Tällä hetkellä näyttäisi saavan edestakaiset lennot esim. 25.10-27.10 n. 60 eurolla. Se on halappaa, se.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy