Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tiistai 13.5


jlepuski
 Share

Recommended Posts

6,260 m/45:42/keskisyke 147, max.158/kalorit 358/7:18 min km

Ostin 4Runners liikkeestä uudet tossut eli New Balance 1062. Monien vikatossuostosten jälkeen päädyin takaisin tähän liikkeeseen ja nyt kokeillaan vaihteeksi neutraalitossuja.

Pururadalla lenkki, mutta en ole palautunut vielä HCR:ltä, ei pystynyt juoksemaan pitkään. Liekö jalkakivut sitten johtuneet kipeistä lihaksista; toivotaan niin, etteivät uusista tossuista johtuvat!

Link to comment
Share on other sites

Kylläpä oli ankea paluu Kyprokselta tänne Suomen koleuteen! Mutta kylmästä ilmasta huolimatta tuli tänään tehtyä mäkiharjoitus yhdessä Mikkelin yhden Sepottajan ja kolmen Sepottaren kanssa. Kivaa oli, kiitos vaan seurasta mukana olleille! Nytpä me tytöt osataan tehdä mäkiharjoitus sillain, kun se kuuluu:) Matkaa kertyi 9.1km.

Muokattu
Kirotusvirhe:)
Link to comment
Share on other sites

Juu, kiitos myös minun puolestani täniltaisesta mäkiharkasta. Vähemmän juoksin jälestäpäin, kun läksin saunaan ennen työvuoroo. Pisti ihan miettimään syntyjä syviä harjoittelusta sun muusta. Osaisinpa nyt käyttää oikealla tavalla näitä saamiani tietoja. Hienoa harjoittelua, olen ihan vaikuttunut. Ei ihme, että tuloksia syntyy, Savotar ja kumppanit.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy