Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 11.5


kurppa
 Share

Recommended Posts

Aamuvirkkuna heräsin taas aikaisin. Siinä pyörin ja mietin, että mitä teen kun muut nukkuu. Kun en jaksa tyhjää maatakkaan.

Mutta kun en muutenkaan ole pullantuoksuinen mamma niin päätin panna perinteet uusiksi.

Kiskoin juoksukamppeet päälle ja jätin lapun pöydälle, että palaan 2 tunnin kuluttua. Lahjukset otetaan sitten vastaan.

Hassua, te olette eilen juosseet helteessä puolimaran. Minä pistelin äitienpäivälenkin lumisateessa. Samalla mietin syntyjä syviä ja näitä motivaatioita juoksuun. Onhan se toisaalta säälittävää, että vaihdevuosi-iässä oleva ämmi yrittää vielä osoittaa pystyvänsä johonkin ennen kuin toinen jalka on haudassa. Mutta siinä aikani juostessa mietin, että naurakoot vaikka naurimaan aidat, minulla ainakin on hauskaa.

Hyvää äitienpäivää kaikille. Ja erityiskiitokset miehille, jotka ovat mukavalla tavalla mahdollistaneet tämän äitiyden meille. Tekotavassa ei ole valittamista.

Ai niin ja ne lenkkitiedot. 19.5 km vauhtileikittelyn tyylistä moskaa latupohjilla. Aikaa meni 2.03 ja avg 140.

Link to comment
Share on other sites

Täälläkin suht´aikaisin liikkeellä ja tuli sitten juostua 21km, 2h5min. Rauhallisella vauhdilla mentiin, ja nyt jalat oli paremmassa kunnossa kun melkein kahteen viikkoon, vaikka täällä viikolla tuli juostua 60km.

Eli, kyllä se taitaa niin olla, että rauhallisella juoksulla saa jumeja pois, ei pidä jäädä soffalle makaaamaan ja odottamaan että poistuvat itsestään...:running:

Link to comment
Share on other sites

35,4 km kesäisiä maisemia, kesäisessä säässä. 5:34 / 137. Kyllä vaan RadioPeilin parissa kuluu aika..

Suosittelen. = Ei oo kikattelevia toimittajia, typeriä kuulijauteluita, tai lapsellisia kisoja. Joka kanavalla pyörivistä melankolisista ruikutusbiiseistä puhumattakaan.

Näiden asemasta löytyy asiallisia dokumentteja, haastatteluja ja määrävälein myös uutiset.

Onnea muuten kaiken maailman juoksutrikoisille äideille, niin ja tietty myös niille ädeille, joila näitä trikoita ei ole.

Link to comment
Share on other sites

Tuli käytyä ihan kunnon PK-VK-MK-PK-VK-MK-PK-VK-MK -harjoitus.

Eli 26 km maasto(maantie) pyöräilyä Jakomäki-Hakunila. Lukkopolkimien käytön opettelua. Poluilla pyöräilyä ja kunnon mäkiä myös !!!! Samalla kertaa tuli sitten opeteltua kaatumista lukkopolkimien kanssa :hosto: ja eiköhän siinä kohtaa mihin itteni kallistin ollut vähän kiveäkin, mutta sinnikkäästi vaan matkaan uudelleen.

Lopuksi ajo Puistolaan ja Seppolan Maastomestaruuskisojen reitin testausta juosten eli 11 kierrosta Karjuniityn lenkkiä (5,8 km) aikaan 37 minuuttia (keskivauhti 6.23).

Koko harjoitus kesti 2 h 50 minuuttia.

Link to comment
Share on other sites

Ensin aamulla Hiekkaharjun kentällä käväsin katsomassa tosijuoksijoitten menoa radalla. Ja olihan siellä paikalla muutama seppolan forumistakin huoltajan roolissa :)

Sitten iltapäivällä pesasin kaikki ikkunat, ja pistettiin terassipöytä uuteen uskoon. Nyt sekin on pintakäsitelty. Jalat jaksaa yllättävänkin hyvin eilisen jälkeen. Eiköhän sitä kohta taas lenkurallekin..

Link to comment
Share on other sites

Äitienpäiväkävelyä 1,5km vaimon mummolle, siellä armotonta mässäilyä, superhyvää vadelmakakkua ja muita herkkuja :party0021: Hullua syödä paljon herkkuja eilisen HCR:n mahaoireiden jälkeen mutta hyvin näytti pysyvän sisällä.

Jalat tuntu yllättävän hyvin toipuneen eilisen rääkin jälkeen .

Hyvää Äitienpäivää kaikille äideille!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy