Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 7.5.


Lanttu
 Share

Recommended Posts

Yhdessä keskusteluketjussa annetaan ymmärtää, että vetojen vauhdit pitäisi tällaisilla hitaammillakin juoksijoilla olla paljon rauhallisempia vauhdiltaan kuin mihin keho ja mieli pystyvät.

Yritin sitä noudattaa seuraavin vedoin:

Matka Vauhti Pulssi

800 5:37 141

800 5:47 144

800 5:35 139

800 5:41 144

1000 5.58 141

1000 5:02 157

Siis vasta viimeisellä vedolla hermot pettivät!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Aluerastit Pihlajamäessä. 5 kilometrin rata ja opas mukana. Pieleen olis mennytkin ilman opasta, mut oppia ikä kaikki. Lenkuralle mittaa tuli 6,6 km ja aikaa meni fundeeraamisineen kaikkineen 59:39. Paljon ihan kaduilla juoksemista ja pirusti kallioita meikäläisen makuun.

Mutta mukavaa oli!

Lopuksi auton paikoituspaikalta kotiin juoksemista 900 m 5 minuuttia.

Link to comment
Share on other sites

Salilla tosiaan kävin jäsen velmun kanssa, ja tärkeimmät lihasryhmät tuli käytyä läpi juoksua ajatellen. Ikäväkseni huomasin, että ylävartalossa saisi olla enemmänkin voimaa. Penkillä en ole maannut aikoihin ja sen huomasikin. Pitää siis alkaa hankkimaan voimaa ylävartaloonkin pikkuhiljaa.

Lopussa soutua palautellen 2 kilsaa / 9:42 / 4:51 min/km

Link to comment
Share on other sites

Bailatinoa 1h eli sambaa noin 50 minsaa ja rumbaa 10 minsaa.

Ihmeiden aika ei ole ohi: Lihakset ovat palautuneet maanantain Bodypumpista, joten OLISIN voinut mennä tänäänkin BP:n. Oli kuitenkin muuta puuhasteltavaa ennen tunnille menoa, kun ostin Motivukseen vuoden jäsenyyden. Kävi vielä hyvä tuuri, kun esittelijä jakoi lähistöllä 10 euron lahjakortteja, eli sain vuoden jumpat hintaan vähän alle 37 euroa kuukausi. Siihen sisältyi myös Niken treenikassi. Salilla olisi ollut myös kaikkien kehumaa Ben&Jerry jäätelöä, mutta en viitsinyt ottaa sitä ennen tunnille menoa ja tietysti tunnin jälkeen ne olivat loppu. Mutta jäätelöt mahassa hölskyen ei olisi ollut kiva tanssia sambaa. :cry:

Huomenna oli alun perin tarkoitus pitää lepopäivä, kun on niin paljon likapyykkiä, että pitäisi saada HCR:lle puhdasta vaatetta ylle. Vaan pitäisikö sittenkin mennä juoksemaan, vaikea päätös?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy