Jump to content
Juoksufoorumi.fi

matka onnistui


Recommended Posts

Tuossa "Tukholma"-ketjussa näkyi olevan naispaikka tarjolla; kysy onko jo mennyt. -Toisekseen Turusta lähtevillä laivoilla on epäilemättä tilaa ja homma toimii niilläkin hyvin (hki-Turun satama -junamatka ei ole paha).

EDIT: jaa... tuo paikka olikin näemmä joku muu (laiva-hotelli-lento viritys) kuin "perinteisellä" maratonlaivalla oleva hyttipaikka.

Link to comment
Share on other sites

No tuota... Varattuna on reissu 11 hengelle, opiskelijoita ja lähivuosina valmistuneita. Hytit 4+4+3, ja kolmen hengen hyttiin voi kuulemma ilmoittaa neljännen jälkikäteen, jolloin nyt kalliimpi hinta myös laskee kaikilla muillakin neljän hengen hytin taksoihin.

Ei ole puhtaasti naisten hyttiä, mutta jos siirretään nyt vajaana olevaan kolmen miehen hyttiin hyttikunnan pariskunta+nainen+mies viimemainittu jäsen, saisit paikan aviopari+nainen -hytissä. En nyt toki suoraan lupaa mitään, varmistaisin vielä ettei heillä olisi mitään porukan ulkopuolisen mukaanottamista vastaan, mutta enpä usko että se ketään haittaa. Toistaiseksi asiasta on juteltu vain vajaan hytin porukan kanssa. Siitä toki olisin aika varma, että ko. kolmelle herrashenkilölle naispuolinen hyttiseura kelpaisi oikein hyvin. rolleyes.gif

Vielä kun Matka-Kaleva saisi joskus edes lähetettyä ne laskut... Joulukuussa lupailtiin lähetellä tammikuun puoliväliin osuvalla eräpäivällä, vaan eipä ole näkynyt. No, maanantaina "omavirkailija" ilmeisesti palaa töihin, ehkä hommaan silloin tulee tolkkua.

Niin, ja se laiva ei ole enää Silja, vaan Viking. Et liene edes soittanut matkatoimistoille kun et asiaa tiennyt? Vaikka netissä lukee että paikat ovat loppuunmyydyt, kannattaa silti kysellä; yksittäispaikkoja vajaissa neljän hengen hyteissä voi silti olla tarjolla, matkatoimisto kun käsittääkseni välittää niitä suoraankin jos matkalaiset siihen ovat luvan antaneet. Tämä ihan näin "julkiviestinä", niin muutkin tietävät.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy