Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tiistai 6.5.


Vesseli
 Share

Recommended Posts

Jos haluaa tehdä katastrofilenkin, niin annan tässä hyvät ainekset siihen. Tee kuten tein itse tänään:

Syö juuri ennen lenkkiä, ja älä käytä turhaan aikaa vessassa käynteihin. Lenkillehän on jo kiire. Ja sitä paitsi lenkkikamusi on jo matkalla (tässä tapauksessa LI). Sykevyön pesuun ei ole aikaa, nopeasti vaan rinnan ympärille kiinni ja menoksi. Toimihan se viimeksikin ihan hyvin. Ja viime pesusta ei ole aikaa kuin 2 viikkoa. Mitä sitä suotta turhaan venyttelemään, eilenhän kävin vasta hieronnassa. Nyt on vetreet paikat. Ja mitä sitten lenkillä kävikään:

Noin 100 metrin päästä sykemittari alkoi kehittelemään omiaan. Siis se pesu olisi varmaan kannattanut tehdä. Kävellessä näytti 163 ja juoksussa 136. Kivaa, siispä näihin lukemiin ei voi perustaa mitään. Noh...ehkä olisi kannattanut käydä vessassa ennen lenkille lähtöä. Pepa muuttuu turhankin aktiiviseksi. Noh, jos näillä parilla turautuksella selviäisin. 2 kilsaa juostu, ja alan saada LI:tä kiinni, mutta vasen polvi ei halua juosta n. 6 minsan vauhtia, vaan alkaa niskottelemaan. Hiljennän vauhtia, ja hetken päästä olen jo LI:n kannoilla. Lenkin kohokohta on eräs huomaavainen mieslenkkeilijä, joka nostaa kättä - nostan toki takaisin.

Matka jatkuu, ja sanon LI:lle, että teen vain sen 7.6 kilsan lenkin, koska hieronnasta ei ole vielä palauduttu. LI jatkaa kympin lenkille. Alan kävellä, LI varmaan ihmettelee miksi kävelen. Noh...pepa alkaa muuttua turhankin aktiiviseksi, ja lähestyy lenkin von mähösten hetki selkeästi. Alan miettiä kuumeisesti missä on hyvä ja suojaisa paikka. Noh, kentän reunalta löytyy paikka, missä ei ole ketään ihan lähellä. Ei nyt ihan mähösiä, mutta puskassa pitää käydä tyhjennyksellä. Lenkin pituus lyhenee entisestään, ja matkan pituudeksi tulee n. 7 km. Sykkeet on mitä on, ja lenkin fiilis meni jo aikoja sitten. Tämä oli kirjaimellisesti paskalenkki :shithappens:. HCR tulee kohta, ja taitaa mennä läpijuoksuksi. Lenkin pituus ja vauhti on arvioitu. Vauhti on 3 kilsan jälkeen otettu keskivauhti, johon lisäsin hieman lisää sekuntteja puskareissun takia.

n. 7km / n. 45:30 / n. 6:30 min/km / avg. :censored:

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Itsellänikin oli tänään todella hankala lenkki. Ilmaa oli suolistossa vaikka muille jakaa, liikkeellä oli todella paljon muitakin, joten töräyttely ei oikein tullut kysymykseen, ainakaan niin usein kuin olisin halunnut, ilmapallo vatsassa kasvoi kasvamistaan, :viheltely: kunnes alkoi kipu koko vatsan alueella. Vauhti hiljeni ja jalat olivat kuin puupölkyt torson jatkeena. Sykkeet olivat pilvissä ja hiki pursui päästä.

Eli, nyt meitä on ainakin kaksi palstalaista jotka ovat kokeneet juoksuharrastuksen ei niin "glamourin" puolen...10km nimimerkillä "tulipahan tehtyä" ja johonkin aikaan. :mad14:

Link to comment
Share on other sites

10 km/1:09:32/keskisyke 142, max.syke 157/527 kcal/6:57 min km vauhti

Eilisestä Bodypumpista ei ole toivuttu, joten päätin mennä hitaasti lönkytellen. Mutta kylläpä oli kylmä! Olin aivan liian vähän pukenut päälle hidasta lönkyttelylenkkiä varten, vaikka oli pitkät trikoot, t-paita ja juoksutakki.

Olin vaihtanut iPodiin vanhasta soittimesta kuulokkeet, jotka pysyivät hieman paremmin päässä. Kuitenkin tuulen voimasta aina silloin tälloin lentelivät korvista pois.

Aina 7 kilometriin meni hyvin (pisutauko), mutta vika 3 kilsaa oli aika vastenmielistä lönkyttelyä, etenkin kun oli niin KYLMÄ. :9999:

Vuoden toisiksi alhaisimmat sykkeet ja juokseminen hitaasti tylsää.

Ps. Eka kerta lenkin jälkeen, kun ei tee mieli mennä suihkuun. Paleltaa ja liian hapokasta!

Link to comment
Share on other sites

VK 7 km (VR + 3X5 min. (4.40 min./km), 2 min. kävelypal. + VR). Minulla oli erittäin onnistunut reissu. Homma toimii. Kävelypalautuksilla sykkeet laski ilmiömäisen nopeasti ennätysalas. Hyvähyvä. Runsas 1,5 vk Yyterin nelikakkoseen. Kaikki tehtävissä oleva juoksentelu tehty. Hyviä lenkkejä kaikille ilman puskareissuja!

Link to comment
Share on other sites

Nyt se (taas) alkoi - meinaan lenkkeily:

Rapiat 13 km 1:29 h. Matkalla 2,5 km veto 13 minuuttiin ja lopussa 3*100m ylämäkivetoa. Ylämäkivedoissa nivuset huusivat hoosiannaa, jotain on sielläkin pielessä. Ihan tuntee olevansa Jari Litmanen (ei taidoiltaan vaan kipeiltä paikoiltaan).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy