Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lauantai 3.5.-08


Recommended Posts

Lähdin LI:lle kaveriksi lenkille. Tänään ei ollut tarkoitus sen ihmeemmin juoksennella, mutta tulipa käytyä. Hyvä toisaalta, että tuli käytyä. Kaikenlaista jumia tuntuu olevan, joten teen huomisen pitkän pk:n pyörällä. Nyt täytyy turvata HCR, ja antaa jaloille hieman "lepoa".

6.260 km / 41:18 / 6:36 min/km / avg. 139

Link to comment
Share on other sites

Ensin 2 tuntia LA-style parisalsaa:

Tanssikoulu oli lyhyellä varoituksella perunut opettajamme tanssitunnit, vedoten siihen, ettei tunneilla käy tarpeeksi oppilaita. Koska kiinnostusta tanssitunteihin edelleen oli, ja opettajamme oli halukas meitä edelleen opettamaan, alkoi kova operaatio tuntien uudelleen järjestämiseen suoraan opettajan kanssa ilman koulun välikäsiä.

Sain meille sopivan tilan varattua, hain eilen salin avaimet, informoin oppilaita ja opettajaa luonnollisesti ja vähän mainostusta nyt meillä oli siis tunnit tulossa.

Opettaja tuli Tampereelta asti, joten tuntien hinnan piti luonnollisesti korvata hänen palkka, junamatkat ja tilan vuokra.

Ja meillä olikin tänään ennätysmäärä oppilaita, erittäin onnistunut päivä siis!

Miehiä oli paljon paikalla, meillä oli melkein tasaparit eli 1-2 naista ylimääräistä.

Ensi viikon tunnit joutuu nyt joku toinen hoitamaan, kun itse osallistun silloin HCR:n.

************

Illalla sitten pururadalla vk-juoksentelua:

No, nyt sanoi Lenkkivihko sopimuksen irti, kirjoitin sinne pitkän raportin, mutta ei suostu avaamaan, joten kirjoitan lenkistä erillisen raportin, heti kun Lenkkivihko toimii!

Link to comment
Share on other sites

Illalla pururadalla juoksua:

6,260 km/41:18/keskisyke 153, max.172/343 kcal/6:36 min km

Tanssituntien jälkeen ei pitänyt enää lähteä lenkille, etenkin kun American Idol oli alkamassa klo 19. No, niin tv:n orja ei saa kuitenkaan olla ja koska Pantsekin oli lähdössä, niin tottakai piti lähteä tekee pieni lenkki pururadalla ja yrittää juosta se vk:na, että pääsisi nopeasti kotiin. Ehkä suurin syy oli kuitenkin, että piti päästä testaamaan tuliterä iPod, johon olin perjantaina kuluttanut peräti 4 tuntia työaikaa ladaten kappaleita levyiltäni, noin 5,5 tuntia sain kokoon.

Voi, että ylämäet menee ketterästi reggaeton-musiikin tahtiin!

No, American Idolistakin jäi vain puolisen tuntia näkemättä ja ei lemppariesiintyjät eli Syesha ja Castro-poika, muut ehdin onneksi nähdä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy