Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Stairway to hell to 5.6


Recommended Posts

Tämä olisi suunnitelmissa tänä vuonna. Kävin torstaina portaita juoksemassa ja rankathan ne on. Juoksin pääosin porrasta kerrallaan ja kerran koko matkan kaksi porrasta kerrallaan. Jälkimmäinen vaihtoehto oli kyllä turhan rankka tapa kisaa ajatellen. Kyllä ne kerran pari menee noinkin, mutta ei varmasti kisassa.

Mitä kokemuksia aiemmilta vuosilta? Miten olette portaissa edenneet ja mikä on osoittautunut viisaimmaksi ratkaisuksi. Onko jopa kävely hyvä vaihtoehto? Onko muu lenkki vastapuolen tietä alas ja sieltä eteläpuolta ympäri? Montako kertaa portaat kiivetään?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Itse kävin eilen juoksmassa ja kiipeämässä kolme(3) kierrosta Malminkartanon mäkeä ja rappuset ovat suht raskaat kiivetä. Itse en ainakaan jaksanut loikkia joka toista rappusta vaan piti "sipsuttaa" jokaista rappusta ylös. Mielettömän hyvät fiilarit jäi lenkistä. Täytyy ottaa jokaviikkoiseksi osana harjoitusohjelmaa.

Link to comment
Share on other sites

kaksi kertaa kisan kokeneena on yhdyttävä järjestäjien sanoihin "loppusuora on kokemisen arvoinen". kummallakaan kerralla en jaksanut juoksemalla rappusia loppuun.

Hei Hanna, ymmärsinkö oikein että rappuset juostaan vain kerran? Miten muut kierrokset juostaan jos ei rappusia? Vai onko niin että kisa alkaa rappusten alla ja loppuu rappusten yläpuolella. Juostaanko siis tässä tapaukseessa rappuset 7 kertaa? Kerro kerro kerro....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy