Jump to content
Juoksufoorumi.fi

SM-maantie Siuntio


Recommended Posts

SM-puolikas on takana. Obed Kipkurui otti suomenmestaruuden tuloksella 1.05.11 jättäen Jussi Utriaisen toiseksi. Utriainen ei tainnut olla sittenkään palautunut Rotterdamin keskeytyksestä, ja nyt taitaisi olla lepo tarpeen. Foorumin porukasta ForrestG juoksi hienosti ja jäi vain niukasti 1.10 rajan huonommalle puolelle, ja minä juoksin ennätykseni 1.16.20, joka taitaa olla myös seuraennätys. Juoksu kulki ihan mukavasti, eikä viikko sitten vaivannut flunssa tuntunut pahasti häiritsevän. Onhan tuo ihan tyydyttävä tulos vaikka jäikin kauas vuodenvaihteessa asetetusta tavoitteesta (1.15.30).

Naisten puolella tulostaso oli suoraansanottuna yllättävän vaisu (jopa minä voitin kärkinaiset). Elina Lingren voitti tuloksella 1.19.11. Annemari Sandell-Hyvärinen jäi yllättäin toiseksi, ja SannaK otti hienosti pronssia.

Link to comment
Share on other sites

Onnittelut SannaK:lle kuudennesta aikuisten sarjan ja ensimmäisestä puolimaratonin SM-mitalista. Eikä Annukkakaan jäänyt kuin 1,5 minuutin päähän. Siuntion voittaja Elina Lindgrenhän on ainoa suomalaisnainen, joka milloinkaan on Annemari Sandell-Hyvärisen puolikkaalla voittanut.

Forrestilta yli kahden minuutin ja M.BoneSilta lähes 1,5 minuutin ennätysparannukset kertovat kovasta kunnosta. Varmasti puristatte ajasta ainakin 0,5-1 minuuttia tänä kesänä, kun täysin terveenä pääsette viivalle.

Hieno (ennätys?)juoksu myös Country Hickiltä - todella onnistunut kunnonajoitus, kun puolikas kulki nyt jopa aavistuksen kovempaa vauhtia kuin maantiekymppi viikkoa aiemmin. Onnittelut kaikille!

Link to comment
Share on other sites

Juu kiitos ja kumarrus onnitteluista. Tosiaan Siuntion pm-maantiellä tuli säästeltyä(paitsi viimeiset 200m jotka vedettiin seurakaverin kanssa "hullun apinan raivolla") kun arvelin ettei paukut riitä kolmeen kovaan kisaan lyhyen ajan sisällä ja juuri tätä SM-puolikasta pidin aika tärkeänä kisana. Karhu-viestissä tulikin sitten tehtyä tähän astisen urani paras juoksu ja odotukset SM-puolikkaalta oli kovat. Ennätystä paransinkin lähes 7 minuuttia mutta odotin kyllä vielä hiukan parempaa tulosta. Vaan kun tuli pelattua uhkarohkeaa ja lähettyä alussa hieman liian kovaan kyytiin niin 15 kilsan jälkeen tapahtui sippaaminen ja 1.12 jäi kaukaiseksi haaveeksi. Mutta ei pidä valittaa...hyvä kisahan toi oli.

Mahdollisesti kesällä uusi yritys , tai viimeistään syksyllä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy