Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Sunnuntai 20.4.


Liikkuja
 Share

Recommended Posts

Kunnon pitkis tuli juostua Keskuspuistossa: 35 km, 5.16/km, avg 134 (76%). Jostain syystä sykkeet oli aika korkealla. Eka kerta sitten tammikuun kotirataultran olin yli 3 tuntia yhtäjaksoisesti tien päällä. Pisti jo väsyttämään. Mitenkähän sitä jaksaa olla kahden viikon päästä liikkeellä 6 tuntia yhtäsoittoa.

Link to comment
Share on other sites

23 km pitkis. Aikas hieno oli ilma, naamakin punottaa :D Tarvitsee ruveta laittelemaan aurinkorasvoja naamalle. Pikkuisen alkoi taas tuossa oikeassa pohkeessa tuntumaan, mutta eiköhän se taas tästä pienellä levolla. Tälä viikolla 52 km ihan riittävästi mulle, enemmän kilomtrejä rupeaa tuomaan vammariskiä.

Link to comment
Share on other sites

Ensin 3 tanssituntia Helsingissä seuraavasti:

Ladies Style taso 3+4, Reggaeton 2 + Parisalsa 3

Noilla kahdella ekalla tunnilla ei ollut tarpeeksi porukkaa, toivottavasti ei nyt uhkaa lopetus tämän kevään aikana.

Parisalsassa taas oli riittävästi porukkaa, vaikkakin naisia hieman enemmän. Tehtiin aika pitkää kuviota, jota ei ehditty ihan loppuun asti tehdä, jatkuu kuulemma huomenna.

Sitten Vantaalla kiersin Vanhan Vantaan Maran ympäri. Sykemittari oikutteli, näytti vuorotellen 131, 179 ja kävi jopa 221:ssa, joka olisi itselleni varmaan kuoleman raja. En siis saanut keskisykettä, mutta muuten lenkki meni seuraavasti (pitää varmaan pestä se sykevyö):

10,5 km/1:13:24/607 kcal (?)

Pantse oli alkumatkan pyörällä mukana tarkastelemassa askellustani. Noilla v.2006 epäsopivilla Asicsilla nimittäin lantio menee vinoon ja askellus myös, joka rasittaa polvea. Juoksin tänään ikivanhoilla Asicseilla, joilla nyt aion juosta Länsiväylän ja HCR:n, kun en ehdi uusia lenkkareita tähän hätään sisäänajaa. Halusin nähdä, onko niissä sama ongelma askelluksen kanssa, eli onka vika juoksutekniikassa vai tossuissa? Ja askellus kulkee niillä normaalisti, joten kylmä totuus on, että tossuissa se vika on.

V.2006 Asicsethan ovat REILUSTI pronaatiotuetut, joten nyt tuli ainakin todistettua se, että tämän tyyppinen tossu ei sovi minulle, ja pitäisi yrittää löytää joko hyvä neutraali tai lievästi pronaatiotuettu tossu, jossa on myös leveä lesti. (Brooksit puristaa kengän keskikohdasta ikävästi, ja ovat muutenkin liian raskaat)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy