Jump to content
Juoksufoorumi.fi

23.1.


Reepu
 Share

Recommended Posts

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Väkisillä 20 min pertsaa, sitten nousi v-käyrä liian korkealle roskaisten ja huonokuntoisten latujen sekä aivottomien koiran omistajien takia. Ladut täynnä pissiä ja sontaa. Jeejee. Sitten porhalsin juoksemaan. Yhteensä 1:20.42, ka 145. Hyytävästä tuulesta ja naamaa piiskaavista lumikiteistä huolimatta tuntui lämpimältä, kun pakkasta ei ollut enää kuin -13. Jotain ihmeellistä on tapahtunut mun reisille, tuntuu, että juoksuun on tullut lisää voimaa. Sykkeet ovat tipahtaneet siitä, mitä ne olivat viime syksynä samalla lenkillä ja samalla vauhdilla. Wihii! :heilutus

Link to comment
Share on other sites

Uskaltauduin minäkin jälleen ulos juoksemaan. Oli suorastaan raikas ja kaikin puolin mukava juoksusää. -8 astetta, ei pahemmin tuulta eikä lumipyrykään ollut ehtinyt vielä alkaa.

45 minuuttia tuli vedettyä TV rauhallista, keskisyke oli jopa 140, mutta pahempia riuhtaisuja ei tullut onneksi tehtyä. Tiet olivat hyvin auratut, mitä nyt muutama lumipupperoinen osuus oli ja niissä sai mennä nastalenkkareillakin varovasti.

Jäi oikein mahtava olo, mitä nyt hieman fiilistä masensi, että näin matkalla onnettomuuden. Auto oli ilmeisesti töytäissyt jalankulkijaa, mutta onneksi pahemmilta vammoilta taidettiin välttyä. Muistetaan ottaa rauhallisesti tuolla tien päällä - niin me juoksijat kuin autoilijatkin. Ja kyllä ne koiran ulkoiluttajat ja muutkin sauvakävelijät sinne sekaan mahtuu.javascript:emoticon(':heilutus')

Link to comment
Share on other sites

15,5 km, 1:25. Oli tarkoitus juosta 23 km, vaan kohtalo päätti toisin. 10km jälkeen alkoituntumaan kipua nivusessa ja kun väkisin jatkoin niin sitten tuli lisäksi vatsanväänteitä ja tosi heikko olo. En tiedä kyllä miksi :en tiedä Näillä vaivoilla käänsin kulkuni suoraan kodin lämpöön. Harmillinen sattuma. Olis ollut mukava ilma juosta pitempään. Veikkaapa ettei huominen ainakaan huonommin voi mennä.

Link to comment
Share on other sites

Juoksulenkki, noin 7,5 kilometriä ja aikaa meni hulppeat 59 minuuttia. En oo koskaan saanut pidettyä vauhtia noin hitaana juosten, ja heti se näkyi sykkeessä: keskiarvo oli 154, mikä taitaa olla jo henkilökohtainen ennätys! Tästä voi jo sanoa, että oli pk-lenkki, kaikki aiemmat lenkit oon vetänyt aina vähän siinä rajoilla. Tympeetähän se on laahustaa, mutta toivottavasti maksaa vaivan. Näin se pohja rakentuu...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy