Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 18.4.


Pantse
 Share

Recommended Posts

8,6 km/55:55/keskisyke 153,max.syke 159/467kcal/6:30 min km

1 h Salsatimba taso3+4/keskisyke 135,max.syke 158/419 kcal

Pääsin lähtemään töistä hyvissä ajoin, joten ensin kävely Meilahdesta Olympiastadionille. Repun jättö vahtimestarille toimi loistavasti ja alkulämmittelynä noin 6 minuuttia Oopperan luo. 4 x 2km150m Töölönlahden ympäri. Sieltä sitten 6 minuuttin loppuverryttely takaisin Olympiastadionille.

Vaikea uskoa, että on melkein huhtikuun loppu: Tosi kolea ja tuulinen ilma, eikä auringosta tietoakaan! Ohut juoksutakki päällä, korvissa korvaläpät ja ohuet hanskat kädessä oli hieman vilpoinen olo. Kun menin tanssitunnille, kesti tosi pitkään, ennen kuin jäätyneet näpit suli. Miten tässä nyt osaa sitten Länsiväylälle pukeutua, jos kolea sää jatkuu?

Tanssitunnilla laitoin sykemittarin päälle jo alkuvenyttelyn aikana, jolloin syke oli ainoastaan jotain 115-118. En kuitenkaan viitsinyt laittaa sitä uudelleen päälle, joten todellinen keskisyke lienee ollut tuolla 140 pinnassa, koska tunti oli tänään aika rankka, paljon shakeja mm. Ja tunnin kesto oli melkein 1.03 alkuvenyttelyineen. Hiki virtasi, paljon porukkaa paikalla, kiva sarja!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy