Jump to content
Juoksufoorumi.fi

To 17.4.


JussiH
 Share

Recommended Posts

Vähän väsytti viikon aiemmat treenit tänään, joten päädyin tekemään normaalia kevyempitehoisen harjoituksen. Mutta koska tuli niin makea keli, 12 astetta ja aurinkoista, niin pidensin sitä hieman. 22,3km tuli hölköteltyä hyvin kevyesti.

Ihmetyttää vaan nämä tuuliset keli, ainakin täällä Helsingissä. Nyt on jo monena päivänä ainakin televiosiossa luvattu vain kohtuullista tuulta, mutta sitten on ainakin iltapäiväksi tullut hyvinkin kova tuuli, niin tänäänkin. Varsinkin kun juoksin Sörnäisistä Kumpulan ja Arabian suuntaan, niin oli aivan mahdoton vastatuuli. :mad14: Mistäköhän kristallipallosta nämä meidän meteorologit näitä ennustuksiaan repii?

Link to comment
Share on other sites

Ihmetyttää vaan nämä tuuliset keli, ainakin täällä Helsingissä. Nyt on jo monena päivänä ainakin televiosiossa luvattu vain kohtuullista tuulta, mutta sitten on ainakin iltapäiväksi tullut hyvinkin kova tuuli, niin tänäänkin.

Se on tämä kasvihuoneilmiö kun ne tuulet tekee.

Ennen oli kesällä aina tyyntä, taivas sinisempi, lumi valkoisempaa, tytöt kauniimpia, mansikat punaisempia ...................

Metsässä oli tyyntä ja lämmintä:

4,5 km - avg 151 - 55:00 (yksi rasti oli vähän väärässä paikassa :076: ja sitä tuli haettua ja turkasen hidas maastopohja ja meninkin vielä hitaasti säästellen voimia sunnuntaiseen kilpailuun)

Link to comment
Share on other sites

3 tanssituntia seuraavasti:

1 h soolosalsa, taso 2

1 h parisalsa, taso 2

1 h rueda, taso 2

Soolosalsassa ensin vähän congaa, muuten helpohko kuvio. Parisalsa 2:ssa oli taas paljon porukkaa . Ruedassa pieni, vakioporukkaa, hauskaa oli taas.

Jaha, saa nähdä, selvisinkö flunssan suhteen pelkällä säikähdyksellä. Tosin on yskittänyt normaalia enemmän. Ennen tuntien alkua sain tosi pahan yskänkohtauksen ja ehdin jo hetken pelätä, että pystynkö menemään tunneille ollenkaan.

Link to comment
Share on other sites

Verenluovutusta.. Tulee taas pitkä paussi kun tulee ulkomaanreissu+karanteenit. Kauppareissu vähän pitemmän kautta kävellen, yhteensä 7,5km vaikka kauppaan ei paljoa yli kilsaa olekaan. Sai taas kuitenkin vähän paremmalla omallatunnolla syödä suklaamoussea vaikkei hikiliikuntaa harrastanutkaan :smiley:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy