Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 16.4.


Pantse
 Share

Recommended Posts

Vesijuoksua 50 minsaa. Huvittava juttu altaassa. Juoksen kohden kolmea reilut 50-vuotiasta naista kohden (allas on suhteellisen täysi), jossa he levittäytyvät rinnakkain (isoja tyttöjä vielä). Huomaan ettei ole tilaa kohdata, ja käännyn ennen heitä paluusuuntaan, etten kirjaimmellisesti törmää heihin. Sitten yksi heistä tokaisee: "Kato, toi käänty vaikkei oo ees altaan päässä käynyt". Meinasin huikata heille, että pitäskö mun vesijuosta teidän jalkojen välistä vai mistä etten törmää muuriin, mutta en viitsinyt lausua tuohon mitään. Heidänkin kannalta juostavampaa, ettei tartte hienoa rintamaa muuttaa, kun käännyin sopivasti ennen "törmäystä".

Vesijuoksua siis 50 minsaa.

Link to comment
Share on other sites

Juoksen kohden kolmea reilut 50-vuotiasta naista kohden (allas on suhteellisen täysi), jossa he levittäytyvät rinnakkain (isoja tyttöjä vielä). Huomaan ettei ole tilaa kohdata, ja käännyn ennen heitä paluusuuntaan, etten kirjaimmellisesti törmää heihin. Sitten yksi heistä tokaisee: "Kato, toi käänty vaikkei oo ees altaan päässä käynyt".

Heh, tytöillä oli ihan selvästi jotkut muut jutut mielessä, kuin vesijuoksu tai uinti. :grin:

Link to comment
Share on other sites

Bailatino (samba, jive+rumba) 1 tunti.

Eilisen kurkkukivun ja huonosti nukutun yön vuoksi, en uskaltanut riskeeraata flunssaan sairastumista, ja päätin jättää viikon pitkän lenkin väliin ja mennä "kevyelle" tanssitunnille. Jossa sitten suurin osa tanssittiin sambaa ja jivea, lopuksi hieman kilpatanssirumbaa.

Sutu ei valitettavasti ollut paikalla, ilmeisesti Antin opettaminen quick steppiin vaatii hänen kaiken aikansa ja jopa ohjatut tanssitunnit pitää jättää väliin. Sijaisena oli Tanssikoulu Ketosen tytär, joka osottautui nuoresta iästä huolimatta aika päteväksi opettajaksi.

Kurkkukipu ohi, mutta yskittää...toivottavasti ei iske se flunssa!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy