Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Asuinalue


Mensonge
 Share

Recommended Posts

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tampereella vaikutan. Lenkit keskittyneesti Messukylä-Vehmainen-Iidesjärvi-Lukonmäki -akselilla. Tulevaisuudessa tarkoitus katsastaa Markon opastuksella Kauppia... ja hervantaan en toista kertaa mene :doh

Mitäs vikaa Hervannassa on? Sielä saa hyviä mäkiharjotuksia :D

Kauppi on kyllä hyvä, siellä kun kovin monipuolisia lenkkejä, voi tehdä helpon ja lähteä vaikka Niihamaan päin tai sisua nostattavan ja juosta vaikka kilpavitosta.

Link to comment
Share on other sites

Verotuksen kotikunta on Helsinki, asun Berliinissä ja olen nyt Mikkelissä, jossa olen syntynyt ja jossa on kotivakuutukseni. Kuviota oli vaikea selittää myös Kelan virkailijalle.

Parhaiten tunnen Töölönlahden ja Eläintarhanlahden seudut, kun Mikkelin Kalevankankaan reittejä on muutettu viimeksi kuluneen vuosikymmenen aikana. Nykyinen peruslenkkireitti on Friedrichshainin puistossa ja pitkä kulkee Tiergartenin läpi ja Spreen rantaa pitkin.

Berliiniin esimerkiksi työmatkalle tulevan kannattaa katsoa ennakkoon hotellin sijaintia. Puistoja on harvassa mutta parhaat sopivatkin sitten todella hyvin juoksuun (ja niissä on paljon juoksijoita). Mutta jos Tiergarteniin lähtee ensi kertaa, mukaan on syytä ottaa kartta.

Link to comment
Share on other sites

Mitäs vikaa Hervannassa on? Sielä saa hyviä mäkiharjotuksia :D

Ööh, nojoo... vois kyllä kokeilla uudemman kerran, jos luonnistus tällä kertaa paremmin. Kävin joskus toukokuussa kokeilemassa. Ensin 7km sinne majalle ja sitten 4km lenkki ja loppuverryttelynä takas. Ja reippaalla vauhdilla tietenki koko matka, että tuntuu!! :taputus Otti aika koville siinä kunnossa: piti toipua monta päivää. Että ehkä oli vika ennemmin lenkkeilijässä kun maastossa. Ja keväällä vois ne mäkiharjoituksetki olla paikallaan jahka alan vauhtia hakemaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy