Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ironman Hawaii -08


perttu
 Share

Recommended Posts

  • Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

En tiedä että olisi muita suomalaisia, mutta muun maalaisia riittää! Sitä montako slottia kussakin sarjassa on en tiedä, mutta riippuu kai kilpailijoiden määrästä. Kyllä tuosta silti useita naisia varmaan lähtee Havaijille.

EDIT: Yhteensä on sivujen mukaan 80 paikkaa jotka jakautuu kilpailusarjojen kesken osanottajamäärän mukaan niin että min. yksi paikka joka sarjaan.

Link to comment
Share on other sites

Tahtoo olla melko usein, kuten nytkin, ongelmia tuon tulosseurannan kanssa. Kun koittaa päivittää sivua niin vuoron perään tulee ilmoitus että joko kantaan ei pääse kiinni tai että odottamaton errori ja sivun admin on saanut asiasta tiedon :angry:

No ei siinä mitään, kai se kohta täytyy joutaa paneen maata...

Rookie

Link to comment
Share on other sites

Boman oli seitsemän!! JESH! Musta näyttää todella kovalta tuo 9:47:26 aika. Vaikka tosin voittaja Erika Csomor pisteli menee 9:14:49. Unkariin meni sitten molempien sarjojen voitto sekä naisten että miesten puolella, kun Joszep Major voitti (tosin 17 sekunnilla tainnut olla melko kova loppu spurtti siellä sitten!). Pitänee viellä jännätä miten Boman ite koko skaban. Viellä ei ainakaa tuolla kotisivuilla lukenu kuin tuosta viimeisimmästä puolimatkan skabasta. Taitaa olla kyl kova tuo Erika Csomor ku Michelle Jonesinki pieksi. Saas nähdä miten hyvä päivä hänelle tuolla Hawaiissa sattuu kohdalleen sitten. Pitänee toivoa että nähdää Eurooppalaisia edes naisten top3 sitten!

-joonas

Link to comment
Share on other sites

Saas nähdä kuinka käy 24. toukokuuta Lanzalla kun siellä näyttäis olevan ironman-matkan epävirallinen sm kisa. 3 kovaa pro:ta (Kaitsu ja Teemut) Suomesta ja joka ukko potentiaalisia Hawaiin paikan lunastajia. 7 paikkaa on ollut menneinä vuosina jaossa Pro sarjassa joten jäähän siitä 4 vielä muulle maailmallekin.:hali_hehe:

Itse uskon että Kaitsu on sangen kova luu Lanzalla :Bolt:

Rookie

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Laitetaan kisaveikkaus ennen kuin niitä löytyy netistä.

1. MaCcA (AUS)

2. C. Alexander (AUS)

3. Eneko Llanos (Espanjan Baskimaa)

Jos kaikki herrat on mukana. Pitänee vielä tarkistaa..On ne.

Naisten suosikkia ei oo vaikea nimetä, sehän on Chrissie Wellington. Sen jälkeen voikin olla jo tiukempaa. Tiinalle suodaan parempaa menestystä kuin viimeksi ja Teemukin voi ottaa nyt hienon sijan, ainakin kauden aiemmat kisat ja pyöräkunnon ilmeinen parantuminen lupailee kovaa vauhtia.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy