Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Mellsta Ultra 12.4.2008 Ruotsi


spiros
 Share

Recommended Posts

.. mutta väliaikatuloksiahan ei ultrahommissa noteerata.

Totta kai ultrajuoksussa hyväksytään väliaikatulokset ennätyksiksi, ihan niin kuin kaikilla muillakin juoksumatkoilla. Ei tähän ole VOINUT mitään muutosta tulla! Ultrilla on ME-tuloksiakin juostu pilvin pimein väliaikoina. Tässä tapauksessa homma vain kariutui järjestäjien piittaamattomuuteen tai tietämättömyyteen. Eli mitenkään automaattisesti ne väliajat ei sieltä chipeistä ennätysluetteloihin kirjaudu :)

Link to comment
Share on other sites

Onnittelut Harrille maantiereittien SE:stä. Mitä tulee väliaikatuloksiin niin edellinen 12h maantie-SE oli oli 226:n viime keväänä Ponnenjärvi NonStopissa 24h kilpailussa juoksema 130,917 km. Eli ilman muuta väliaikatulokset kelpaavat ennätykseksi, kun vaan asianmukaiset mittaukset ym. on tehty sääntöjen edellyttämällä tavalla.

Link to comment
Share on other sites

No laitetaan sitten taas uusi viesti, kun kerran editointiaika on rajoitettu:

Kuuden tunnin paras mies Stefan Lindvall 73,237 km

ja paras nainen Aurore Byström 65,984 km

Tunninjuoksussa tainnut muuten olla mukana toisen polven ultraajia:

1) Evelina Larsson (s. 1994) 13,267 km

2) Emma Larsson (s. 1998) 12,029 km

Mielestäni ihan asiallista, ei ole liian pitkä aika 10-vuotiaallekaan.

Link to comment
Share on other sites

Onnea Harri Anttilalle hienosta ennätyksestä! Harrilla on hopeasompailuista lähtien viidenkympin hiihdossa kisailleena julmetunmoiset pohjat, ja saapa nähdä mihin kaveri vielä ultrajuoksuun keskittyessään pystyy... kun tällaista tulosta tulee jo ekan vuoden kuluessa. Viime vuoden Suomi-juoksussa Harrilla oli vielä polviprobleemia kisan kaataneiden vatsaongelmien lisäksi, mutta ilmeisesti kintut alkavat nyt kestää iskutusta.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan 226:n jo hieman lupailemaa nokitusta :thumbsup:

Link to comment
Share on other sites

Komppaan. Kaverilla meni E24 pieleen, joten hienoa että nyt tuli onnistuminen!

Jep, kyllä SE-tulokseen päättynyt juoksu on ehdottomasti onnistuminen, mutta vauhdinjaosta päätellen kovempaankin tulokseen olisi mahdollisuuksia. Kunhan Harri saa vauhdinjaon kohdalleen niin eiköhän näihin lukemiin ole vielä odotettavissa parannusta.

Link to comment
Share on other sites

Ei tässä ole tarkoitus sen enempiä ruveta nokittelemaan, mutta alustava kilpailusuunnitelmani on 26.4. Kajaanin varttimaraton, 10.5. Joensuun 1,5 maraton, jos sitten on jalat vielä ehjän ja tuntuu asfalttia kestävän, niin 12 h Tallinnassa 25.-26.7., ja pitäähän sinne Kreikkaankin ilmeisesti ilmoittautua jo toukokuussa.

Nyt on vasta määrätietoinen juoksutreeni alkanut viime viikolla, ja ei nuo koivet ihan moitteettomasti ole pelaneet, eli vammaa on tarjolla enemmän kuin tarpeeksi, joten etenen nämä pari ekaa kisaa vähän testimielessä. Kilometrisuunnitelma on tehty, ja laitan sen johonkin ketjuun, kunhan kerkeän.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy