Jump to content
Juoksufoorumi.fi

22.1


belCanto
 Share

Recommended Posts

Elämystä pukkaa!

Kevyt aamulenkki kotilahden sileällä jäällä liukuesteen lenkkarin alla. Aurinko paistoi ja tikkojen pärinä kaikui joka puolelta. Olipas mahtavaa hommaa, vaikka lämpökenno hiukan hidastaa menoa, jos meinaa sykerajojen sisällä pysyä.

23:32 minuuttia meni, max 148, avg 139.

Eilisen päivän halonteon (7 h) ja kuntopyörällä ajon jäljiltä tämä saa olla päivän ainoa treeninpoikanen.

:uninen

Link to comment
Share on other sites

Alkaa olla jotakuinkin kaksi viikkoa täynnä tätä "pakkolepoa".Pari kevyttä lenkkiä on tuona aikana tullut taaperrettua, muuten sohvaperunan elämää.Ensin meni viikko ketuille liukkaiden kelien vuoksi, sitten toinen pakkasten.Joo joo, nastalenkkarit on keksitty ja kylmyydestä selviää pukeutumalla, mutta kun jo alussa tympäännyin kelien kyttäämiseen.

Tosi asiassa täytyy myöntää että nyt oli ehkä muutenkin pienen tauon paikka.Harvemmin viime aikoina on tullut koettua aivan täydellistä palautumista, päivän parin lepo siihen tuskin aina riittää.

Väittäisin että parin viikon lepo on tehnyt hyvää myös korvien välille.Ei kai niin autuaaksitekevää asiaa ole olemassakaan, etteikö pienen etäisyyden ottaminen siihen ajoittain olisi hyvä pidemmällä tähtäimellä.Ja minulla kun tämä harrastuksen jatkuvuus on tavoitelistalla heti toisena, terveyden jälkeen.

Alkaa kohta hämärtää, täytyy tehdä tuli leivinuuniin.Josko polttaisi nuo Pegasukset ja aloittaisi kokonaan uuden elämän, rupeaisi vaikka sivistyneesti golfaamaan..

Vitsi vitsi, huomenna käynnistyy taas treeni, jos keli sallii niin aamulla klo 6.Oma haasteensa on välttyä vammoilta, paussin jäljiltä kun keho on niille alttiimpi ja juoksuhaluja vaikka muille jakaa.Hyvää treeni- ja muutakin viikkoa kaikille!

Link to comment
Share on other sites

Talven ensimmäinen modeemi, eli hidas. 14 km ( 6,00 / 132 ).

Eipä juuri hienompi lenkki-ilma voisi olla. Aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja pakkasta sopivasti 15 astetta. Tuulikin on puhkunut itsensä loppun. Jos jalat pysyvät ehjinä, voisi maaliskuun alusta aloittaa pitkät lenkit. Täytyy nyt maltillisesti pidentää näitä sunnuntain lenkkejä parilla kilsalla viikossa helmikuun ajan.

Link to comment
Share on other sites

Kävin vaimon kanssa 90 minuutin päiväkävelyllä. Poikkesin samalla reissulla myös äänestämään. Vähänkö katsoi porukat hitaasti, kun olin vetänyt päähän "kommandokypärähupun". Taisi postin tädillekin jäädä henkilöllisyyteni varmistaminen hieman epävarmalle pohjalle, kun silmistä ja huulista ei minua kovin moni Lahdessakaan tunnista.

Päivän treeni oli pakkasesta johtuen soutua.

PK 30 min, 7 km, AVG 141.

Huomenna aamulla on vuorossa hieronta ja sitten tiistaina toivottavasti pääsee taas jatkamaan hiihtokautta. Pirkka lähestyy ja lepäilemällä ei kunto nouse, joten odotettavissa on ensi viikolla kova viikko.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy