Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 9.4.


Kimmo
 Share

Recommended Posts

Vaikka mentiikin hieman jumijaloin, niin sykkeet oli vuoden alimmalla tasollaan. LI:n kanssa kierrettiin tuota vanhaa Vantaan marareittiä vastapäiseen suuntaan. Pahimmat mäet käveltiin, että molemmille tulisi pk-sykkeet. Vasen polvi hieman oikutteli, joten pitää panostaa venyttelyynkin. Olen hiukan laiska venyttelijä, ja se heti kostautuu.

Sykkeet tosiaan ilahdutti, ja en muista milloin viimeksi olisi juossut alle seiskan vauhtia alle 130:n sykkeillä. Juoksu tuntuikin tosi kevyeltä tänään, vaikka vähän kolottikin vähän sieltä sun tuolta. Maksimisykkeet 163 nähtävästi otti jostain häiriönä, mutta tuskinpa tuo nyt ihmeemmin vaikutti keskisykkeeseen.

10 km / 1:08:38 / 6:52 min/km / avg. 127

p.s. Ihmetyttää eilinen lenkki, jossa sykkeet 3 sekkaa kovemmalla vauhdilla oli 143. Tosin reitti oli paljon mäkisempi, ja rekkojen rinnalla sai pimeässä hiippailla. Ja lätäkköjen väistelykin tietysti loi oman pienen lisänsä sykkeisiin. Niin lisätäkseni vaikeusasetta vielä tämänpäiväiseen lenkuraan. Ajoa noin 400 km maalta takas sivistyksen pariin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy