Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Länsiväylä 2008


Recommended Posts

  • Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Terve

Menossa ollaan. Viime vuonna tuli vedettyä ekan kerran.

Nummeron kävin plokkaamassa etukäteen Mikonkadun InterSportista. Se ei ainakaan vaikeuttanut asioita. Paikalle saavuin bussilla muistaakseni vajaata tuntia etukäteen. Seuralainen/kannustaja oli messissä pitämässä huolta kamoista, eli mistään kamasäilytyksistä sun muista ei ole hajua. Paikalla on jengia, mutta ei ihan ryysikseen asti. Juoksuaskelia pystyi ottamaan käytännössä heti. Kilometrimerkit vähän heittivät, mutta ei se meikäläistä haitannut. Suihkuista ja muistakaan en muuten tiedä, koska karautin suorituksen jälkeen himaan. Ihan mukava keikka. Ei ole sattumaa, että taas ollaan viivalla.

Kyllä se tänä vuonna täytynee yrittää sinne 1.23.xx:n tienoille. Voi olla, että onnistuukin; alussa mahd. vähän ylilyöntejä vauhdin suhteen ja ylämäet maltilla. Jos ei näillä eväillä skulaa, niin ei millään!

T: T

Link to comment
Share on other sites

Maksettu on ja VK-harjoitukset täydessä terässä 17,4 km:n pyrähdystä varten. Mukava tapahtuma, ok reitti. Lopussa Kalastajatorpalle nousu on hanurista, mutta sitten onkin hyvä loppukiritellä (mikäli ei satu kunnon etelä-lounainen tuuli puhaltamaan vasten). Ja se maali, se ei ole siinä missä on lähtö, vaan pari sataa metriä edempänä Otaniemen kentällä. (Kannattaa huomioida loppukiriä ajatellen).

Link to comment
Share on other sites

Tulossa ollaan sille pitemmälle matkalle. Viime vuonna aika parani edellisestä kerrasta, saas nähdä miten käy tänä vuonna. Tosin en ole vasta kuin kaksi kertaa sen pidemmän matkan juossut (ilmeisesti hiukan eri pituinen eri vuosina?) ja nyt on siis kolmas kerta. Mutta treeniviikkoja on nyt takana 5 viikkoa, joten pettynyt olen, jos menee puihin. Kaikki on tietysti mahdollista, kun en uusia tossuja ehdi tähän hätään hankkia, joten jos juoksu menee huonosti, vika ei tietysti ole minussa vaan tossuissa! :039:

Mitä jäi mieleen viime vuodelta? No ainakin se, että porukka juoksi aivan liian paksuissa vaatetuksissa, ainakin naiset. Olin laittanut numerolapun t-paitaan kiinni, jonka päällä ohut juoksutakki, ja pukukopissa heräsi muutamia kysymyksiä, että meinaanko t-paidassa juosta? Siinä ihan lopussa oli tuulinen kohta (en muista mikä lahti se on), joten siinä kohtaa takki oli tarpeen, ei muuten. Mutta säistähän ei tiedä koskaan. Toinen juttu joka jäi mieleen on upeat maisemat ja vaihteleva reitti, jonkin verran jyrkkiä mäkiäkin.

Link to comment
Share on other sites

Kuulostaa hyvältä. Itselläni on vielä vähän auki, saanko autokyydin perille vai en. Pysäköintitilaa sieltä varmaan on turha etsiskellä..?

Kyllä minäkin olin etukäteen päässäni visualisoinut, että juoksen t-paidassa, mutta eipä näistä säistä tiedä. On kumminkin tosi häiritsevää, jos on liikaa päällä.

Link to comment
Share on other sites

Sateella ja tuulella aika kalsa keikka. Viimeksi juostessa oli aurinkoista ja silloin oli kevään ehdoton ykkönen hesan seudulla.

Auto paikoitukset on kyllä hakusessa kilometrin säteellä, niin kuin joku jo kirjoitti. Ajoissa paikalle niin parkki löytyy kyllä.

Yksärillä voi kysellä kimppakyytiä minulta Tikkurilan suunnasta.

Link to comment
Share on other sites

Viimeksi taidettiin jakaa numeroita Mikonkadun Intersportista. Tämän vuoden ennakkojakelusta ei ole vielä(kään) mitään tietoa Länsiväyläjuoksun sivuilla. Kaipa ne sitten aikanaan paljastavat.

Edit. NO JUST. Heti tämän sanottua tarkistin sieltä sivuilta ja nyt se on siellä. Eipä ollut aamulla.

Kaikkien 21.4. mennessä ilmoittautuneiden numerot ovat ENNAKKOON noudettavissa 24. -26.4. ( to - la ) INTERSPORT / PUHOKSESTA. Samassa paikassa voi myös jälki-ilmoittautua. Tapahtumapäivänä numerot ovat noudettavissa tapahtumapaikalta klo 10.00 alkaen.

Link to comment
Share on other sites

Mukava tapahtuma. Sopiva kevään kuntotesti ennen HCR:ia.

Olin viime vuonna eka kertaa mukana. Kasattiin joukkue työpaikalta ja pidettiin juoksun jälkeen kunnon "jalkipelit" :happy0167:firman saunalla muutaman kilometrin päässä Otaniemessä.

Tänä vuonna mukana suunnilleen samoilla opeilla. Tavoitteena päästä viime vuoden aikaan (1:09 ja risat) tai tietysti mielellään vähän alle, koska matka oli viime vuonna hieman (n. 150 m) pidennetty yhden silllan kierron johdosta. Haastettu tuo se, että vasta tällä viikolla aloiteltu kunnon juoksuharjoittelu talven hiihtelyn ja viime viikon Ylläksen loman jalkeen.

Nähdään lähtöviivalla reilun viikon päästä!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy