Jump to content
Juoksufoorumi.fi

hyvä puolimaraton paikka ekakertalaiselle


Recommended Posts

kokeneet konkarit, tarvitsen jelppiä. Nyt tuli aika asettaa tavoite, syksylle (syyskuu/lokakuu)2008 puolimaraton. En koskaan ole missään "kisannut" eikä nytkään se ole tavoite vaan tavoite on päästä maaliin, mielellään juosten. ajalla ei ole väliä. voisihan sellaisen tavoitteen toisaalta laittaa:grin:

missä olisi hyvät maastot aloittelijaa ajatellen?

(takana nyt juoksua 6kk ja ennätykseni on nyt 1h 20min yhteen putkeen juoksua ja sillä pääsin 11km eteenpäin) silloin oli hyvä päivä ja tavallinen lenkkini on n.50min ja sillä etenen 6,5km.

kymppiä ajattelin kokeilla naisten kympillä, toki lähelle sitä tulee jo juoksenneltua, joskus ylikin, mutta isossa tapahtumassa oleminen on varmasti eri juttu.

kaikki voi kuitenkin vielä kaatua jalkoihin(penikat) tai allergiaan jota "innolla" kesältä odotan..mitä jos joudun turvautumaan astmalääkkeisiin, ei kai mua viedä selliin doupingista:))??

Link to comment
Share on other sites

En tiedä, missä päin Suomea haluaisit juossa, mutta täällä pohjosempana yksi mahdollisuus voisi olla Kiiminki-maraton, joka järjestetään 27. syyskuuta Jäälissä. Maasto on tasaista, mikä on alottelijalle ok homma, eikä hintakaan päätä huimaa.

Tapahtuman arvostelu löytyy täältä:

http://www.seponkotisivut.com/vb/showthread.php?t=12090

Tapahtuman kotisivut löytyvät täältä, sivuja ei ole tälle vuodelle vielä päivitetty:

http://personal.inet.fi/urheilu/kiiri/maraton/

Link to comment
Share on other sites

Pääkaupunkijuoksu juostaan tänä vuonna 28.9. Se on siinä mielessä mukava tapahtuma, että se juostaan Keskuspuistossa eli kokonaan metsässä pieniä hiekkaisia ulkoiluteitä pitkin. Alusta ei siis ole mikään kaikista nopein ja mäkeäkin reitillä on jonkin verran, mutta muuten tuollainen ympäristö hakkaa kaupungissa asfaltilla juoksemisen mennen tullen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy