Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tiistai 1.4.


Vesseli
 Share

Recommended Posts

Harjun kenttä oli yllättäen jo sulanut joten vedin aamutuimaan kevään ensimmäisen VK/MK-treenin radalla. Hiihtokilometrit ovat tehonneet hapenottoon aika mukavasti. 8*1000 m minuutin kävelypalautuksella kulki todella hyvin:

1. 3:23 avg 155

2. 3:20 avg 160

3. 3:15 avg 167

4. 3:15 avg 170

5. 3:14 avg 173

6. 3:09 avg 180

viimeiset kaksi vedin urku auki:

7. 2:48 avg 183

8. 2:55 avg 182 hapotti aika lailla

Erittäin hyvä treeni kevään ensimmäiseksi MK-treeniksi.

Oikeasti vedin matolla tunnin 12-15 km/h yht 13.3 km

Link to comment
Share on other sites

Veljellä tais olla alla V8, kun kulkee noin ripeään. Siinä on Hailekin ihmeissään Berliinin maralla, jos tuota vauhtia tykität ;)

Sitten omaan..selkeesti vaatimattomampaan suoritukseen. PK:sta tuli vähän ripeämpi lenkura. Alussa huomasin että sykemittari hieman kenkkuili, ja johtui varmastikin siitä, etten tarpeeksi kostuttanut vyötä. Muutaman sadan metrin jälkeen mittarit lukemat normalisoitui. Muutaman kerran kävelin lenkin aikana (pahimmat mäet), mutta muutoin sellaista helpohkoa jolkotusta mentiin.

10 km / 1:03:23 / 6:20 min/km / avg. 146

Link to comment
Share on other sites

3 tuntia tanssia seuraavasti:

1h salsa/reggaeton

1h paribachata

1h latinomix

Opettaja oli matkoilla, hänen sijaisensa oli sairastunut eli meitä oli opettamassa sijaisen sijainen, jonka vuoksi vain toinen puoli tunneista pidettiin (normaalisti kaksi tuntia samaan aikaan, joista voi valita mieluisimman).

Ekan tunnin veti oppilas! Mutta hyvin veti noin lyhyellä varoitusajalla, nostan hattua! Sarja oli kuitenkin selkeä ja tarpeeksi haastava, eli ei mikään helppo.

Bachata tunnille EN olisi halunnut mennä, kun en pidä siitä musiikista. En ole koskaan ollut paribachatassa, joten asenteella "kaikkea pitää kokeilla". Kylläpä oli tylsä tunti, johtuen varmaan ei-lempparimusiikistani. Mukavasti lepoa kahden tunnin välillä, kun se tunti oli paljon löysempi kuin eka ja vika tunti. Latinomix olikin sitten niin rankka, että olin ihan puhki, enkä enää jaksanut jäädä neljännelle tunnille (reggaeton). Toivottavasti huomenna jaksaa juosta!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy