Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tallinn 12h 25-26.7.2008


X-Caliber
 Share

Recommended Posts

  • 1 month later...

Onkohan tällaista kisaa tulossa tälle kesälle, kun en tuolta Staminan linkistä mitään löytänyt?

Tallinnan 12h kilpailua ei sitten kuitenkaan järjestetä tänä vuonna. Tällaisen vastauksen sain Olavi Valnerilta kun asiaa kysyin:

Unfortunately according Kadriorg park 290th anniversary is venue not available for ultrarun this year. So, see you again in Tallinn in 2009.
Link to comment
Share on other sites

Menee suunnitelmat uusiin puihin. Ruotsin ultraveckanilta löytyy 12 h kisa alkaen 24.7. klo. 12.00. Onkohan reitti miten mäkinen. Tarkoitus olisi kuitenkin juosta niin paljon kuin sielu sietää, ja jättää nautiskelu muiden murheeksi. Samalla saisi yhden kovan rutistuksen ennen Kreikkaa, ja viimeisimpänä mutta ei vähimpänä syynä se, että SE -lukemat sille tasolle, että niiden parantamiseen tarvitaan enemmän kärsimystä. Jos harjoittelu menee suunnitelmien mukaisesti, niin uskallan jo julkisesti sanoa, että tavoite olisi se, että toinen numero on 4.

Link to comment
Share on other sites

Tuolla on lisätietoja Ultraveckan-tapahtumasta: http://www.lekeberg.eu/uv/UV.htm

Reitti on sijoitettu urheilupuiston alueelle ja lienee ymmärtääkseni melko tasainen. Todennäköisesti tasaisempi ja nopeampi kuin Tallinnassa olisi ollut. Tallinnan reittiä ei kai yleisesti ottaen ole kovin nopeana pidetty.

Ultraveckanin reittikuvaus: The track: Level round chute approximately 1275 meters long. The basis is asphalt (900 meters), tartan (350 meters) and grasses (25meter).

Kuulin muuten huhuja, että nykyinen 12h maantiereittien SE:n haltija oli kysynyt Suomi-juoksun kilpailunjohtajalta mahdollisuutta juosta Suomi-Juoksun yhteydessä Perniössä 12h tarkoituksenaan mitä ilmeisimmin "siirtää SE-lukemat sille tasolle, että niiden parantamiseen tarvitaan enemmän kärsimystä..."

Link to comment
Share on other sites

Kuulostaa hyvältä. Minulla se kärsimyksen ennakkoraja voisi liikkua siellä 140 km huitamissa. Sen kovempaan alkuvauhtiin en lähde, ettei tule Ponnenjärven toisintoa. Mukavampi tehdä vaikka 136 km ehyt suoritus, kun 137 km "paskareissu". Eli meno saisi olla melko iloista vielä 100 km kohdallakin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy