Jump to content
Juoksufoorumi.fi

21.1


Markku
 Share

Recommended Posts

Sisähallissa juoksumattoilua ja 60 metrin vetoja. 1,5 h hurahti. Oli sen verran lystiä puuhaa, että huomenna uudestaan, kun ei nuo pakkaset näytä vielä hellittävän.

Ei kyllä ole hirveästi täällä suunnalla panostettu noihin juoksumattoihin. Viidestä potentiaalista paikasta vain yhdessä oli yksi matto. Sekin kaupungin ylläpitämä paikka.

Link to comment
Share on other sites

Tuo Jarin kuva se vasta hauska oli! Piristi päivää.

Itse pysyttelin taas sisätiloissa. Salin juoksumatolla tuli juostua kevyttä tv:tä 6.40min/km ja 60 minuuttia. Kaloreita paloi 720 ja kilometrejä kertyi mittarin mukaan 9 ja risat. Ulkona on kyllä nyt upea sää että täytyy sinne ainakin koiran kanssa mennä hyötyliikkumaan!

Link to comment
Share on other sites

Itse pysyttelin taas sisätiloissa.

Sama täällä, kävelyä tuli puolisen tuntia kauppareissulla, on mulle liian kylmää juosta. Huomenna aamulla ajattelin suunnistaa Liikuntamyllyyn juoksemaan, se avataan muistaakseni kasilta.

No maanantaina ilma sitten lauhtuu ja pääsee normaaliin päiväjärjestykseen.

Link to comment
Share on other sites

sisällä kuntopiiriä; lämmittely-hyppelyä 10min, kahden ja yhden jalan kyykkyjä, polven nostoja, päkiöille nousua ja hyppyjä päkiöillä , jalan nostoa sivulle ja eteen, kädetsuorana ylävartaloa eteen-ja taakse ja sivuille, salkkunostoa, vatsoja, portaita, erilaisia vatsoja ja sitten olkäpäitä ja hauiksia jumppanauhalla. Loppuun kunnon venyttelyt. yhteensä meni 1,5h.

Ja kohta olutfestivaaleille...

Link to comment
Share on other sites

Tänään oli tarkoitus juosta viikon pitkänä lenkkinä 18 km, mutta 13 sai riittää tällä kertaa. Juoksu kulki melko mukavasti, mutta kympin paikkeilla alkoi kommandopipo ja jossain määrin aluspaitakin olla sen verran jään peitossa, että alkoi tuntumaan vähän turhan kylmältä kyydiltä. Siitä sitten suuntasin kotia kohti. Aikalailla samanlainen ukko katseli eteisen peilistä kuin tuossa Jarin kuvassa. Siitä on hyvä fiilis, että pakkasesta huolimatta viikon kilometrit jäivät vain viidellä vajaaksi etukäteen suunnitellusta.

Link to comment
Share on other sites

12 km, 5.55/km. Kevyttä hölkkää.

Ei jaksanut enää odottaa lämpenemistä. Eka kerta, kun juoksen alta -20 ºC:n lämmön (mittari näytti -22 ºC). Ei noita jalkoja vaan saa juostessa paleltumaan. Juoksin pikkaisen liian pienillä Skyloneilla ja alkumatkasta varpaat oli aika vilpoiset, mutta lämpenivät hyvin parin kilometrin jälkeen. Pikkaisen oli yläkeholla liikaa vaatetta. Pään ympärille kietaisin T-paidan pipon alle, hoiti hommansa.

En näyttänyt Jarilta muuta kuin pipon osalta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy