Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 29.3.


Herra47
 Share

Recommended Posts

Yöllä ensin 2:40 matolla. 18/2min juoksu/kävely. 6.40/12:00 min/km. Piti nyt päivällä taapertaa semmonen 1:30-1:40 lisää, mutta kun tuolla avoimessakin maastossa oli vielä lunta, niin ei jaksanut lähteä edes katsomaan tuonne Paloheinän ympäristöön metsäisempiä reittejä, joten lenkki muuttui loppua kohti kovenevaksi ~10km juoksuksi, jossa syke oli 170-190. Alkaa taas olemaan kohta pulkassa yksi 100+km viikko, joten taidan palkita itseni menemällä ostamaan jotain - vaikka uudet juoksukengät.

Link to comment
Share on other sites

Jopa taas oli ilima ja Hilima tarpo naama mutrulla taas kerran auraamatonta pyörätietä 18km. Lunta tuli takaisin tullessa taas kerran vastaan niin, ettei meinannut eteensä nähdä. Ja taas kerran alko lopussa tuntuun, että ulostettakos tässä nyt nylykyttää kun eteen päin meno on niin hankalaa. Takaisin sitten tultiin tyyliin "pusketaan nyt vähän matkaa naama punaisena ja kävellään välillä".

Aikaa meni melekein 2 tuntia.

Link to comment
Share on other sites

3 h LA-style salsaa, ensin askeltekniikka, sitten parisalsa 1 ja lopuksi parisalsa 2.

Opettaja alkoi nyt suunnittelemaan meille esiintymistä toukokuun kevätjuhliin. Onneksi tässä on vielä aikaa miettiä, kun Hanna on myös omilla tunnillaan houkutellut sekä despelote että reggaeton-esityksiin.

Harmittaa pikkuisen, että en ole ihan täysin vielä toipunut viime viikon ultrasalsaamisesta, kova väsymys vaivaa edelleen, hieman kuivaa yskää myös. Muuten olisi ollut kiva jäädä vielä neljännelle tunnille, mutta vaikka kroppa kestäisikin, tuntuu ettei pää kestä uusien kuvioiden opettelemista.

Ai niin, kävelin Katajanokalta Rautatieasemalle. Ensimmäinen lauantai tänä vuonna, kun sen pystyi tekemään- muina lauantaina on aina tullut joko vettä, räntää tai lunta pysty-ja vaakasuuntiin. Hieno ilma, ja mukava "palauttelu".

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy