Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Brno 48 hour indoor


corner
 Share

Recommended Posts

408 kilometriä 48 h ja voitti muut selvästi. Ei löyvy Kourosin voittajaa. Jos K. esittäis haasteen, jotta kahdella häntä vastaan, niin sitten kyllä häviäis ja suomipojatki voittas.

408 km kahdessa päivässä on Kourokselta vaatimattoman tuntuinen tulos ja "melkein pettymys", mutta lähes kenelle vaan muulle ihmiselle 200 km ylitys vuorokaudessa on kelpo suoritus. Kouroksen kohdalla rima on ihan eri korkeudella kuin muilla, voisi sanoa että se on kohtuuttoman korkealla.

Link to comment
Share on other sites

Joo, tosiaankin yllättävän vaisu suoritus Kourosilta ja tuolla tuloksella hän olisi joutunut todella ahtaalle monenkin huippu-ultraajan (ei kuitenkaan "The Fittest Man:in") kanssa. Esim. juuri päättyneen Ateenan 7vrk juoksun voittaja Wolfgang Schwerk aloitti kilpailun juoksemalla ekan 48h aikana 402km ja vuonna 2007 Schwerk juoksi 7vrk kilpailun ekan 48h aikana peräti 420km (=maantiereittien ME).

Link to comment
Share on other sites

Mainitaan nyt, että 48 tunnin rata-ME on Kouroksen 473,797 km (3.-5.5.1996 Surgères, Ranska). Kaipa 480 kilometrin haamurajakin joskus rikotaan. En kyllä ymmärrä, miten ensinnäkin a) pysyy hereillä kaksi päivää ja Kouros kai paljon pitempäänkin ja B) koko ajan vielä noin hyvässä liikkeessä.

Vuorokaudenjuoksun rata-ME 303,506 km on mielestäni vielä hieman kovempi. No, ovathan muutkin sentään yltäneet reilusti yli 270 kilometrin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy