Jump to content
Juoksufoorumi.fi

pe 28.3.


JussiH
 Share

Recommended Posts

Voi kauheeta, ei ollut valmista ketjua joten jouduin aloittamaan uuden. :throw:

Tuli tehtyä 6,7km aamulenkki. Kiva yllätys oli kun yöllä oli päässyt asfaltti jäätymään ja päälle sitten vielä satanut hentoinen kerros untuvalunta. Mukavan liukasta eikä edes nähnyt missä sitä jäätä on lumen alla piilossa. Onneksi sentään jonkin verran löytyi paljastakin asfalttia ja hiekoitushiekkaa, että pystyssä pysyi. Kyllä mulle piisaa nyt nämä lumi- ja liukastelulenkit, on se vaan hienoa että kevät tulee! Mitä ilmeisimmin ainakin täällä etelässä pääsemme eroon lumesta jo tänä viikonloppuna. Yes!

Link to comment
Share on other sites

Maastojuoksua 2 tuntia ja 13 kilometriä. Avg 143 ja peak 165. Täällä Turussa aivan mahtava auringonpaiste ja metsässä koskemattomat hanget, joilla mahtavan pehmeä taivaltaa. Kohtalaisesta lihaskuntoharjoituksesta kävi. Fokus on siirtymässä yhä enemmän maantieltä tuonne maastoon ja trail runningin pariin, lenkkikin on oikeasti myös henkisesti virkistävä kokemus.

Link to comment
Share on other sites

Tänään oli vuorossa määrämittainen lenkki. Tavoitteena oli nimittäin saada 100 kilsaa jo täyteen tälle viikolle. Tämä tavoite vaati reilun 23 km lenkkiä ja se tuli sitten heitettyä hienossa kelissä. Vauhti oli tällä kertaa 4:58/km, avg 131 (75%). Siis kovempaa kuin eilen ja syke kuitenkin viisi pykälää matalampi. Aika paljon tästä selittyy mainiolla kelillä, mutta paremmin olin myös palautunut edellispäivän lenkistä.

Link to comment
Share on other sites

1 h salsatimbaa, 3+4 tason tunti

Olipa kiva tunti tänään: Hyvää musiikkia ja hauska sarja.

Ostin tänään 30 päivän lipun tanssikoululle. Joten seuraavan 4 viikon ajan tiivistä tanssia tiedossa

Nyt kun vielä tiet sulaisivat - hyvin ehtisi ennen perjantain tuntia heittämään Keskuspuistossa lyhyen lenkuran, kun pääsen töistä jo klo 16 ja tunti alkaa vasta klo 18 - nyt jouduin kuluttamaan ylimääräistä aikaa työpaikalla, hyi!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy