Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Tulpaanijuoksu Turussa la 29.3 klo 11.00


Recommended Posts

10 km on taivallettavana ja paikalla on juoksijoita joka lähtöön. Eli olitte hitaita tai nopeita niin matka on kaikille sama :D Kiva kuulla, että foorumilaisia innostaa. Kovin olen kuullut puheita jopa 10 asteen lämmöstä lauantaipäivälle, saas nähdä pitääkö pitkät jalassa juosta kuitenkin ettei tule vilu. Viimeiset viilailut tein aamulla ns. umpihangessa. On nämä Suomen ilmastot eksoottisia näin kevään korvalla.

Link to comment
Share on other sites

Kaunis keli oli juosta, mutta tuuli haittasi vauhtia paikoin. 39min ja sekunteja päälle tuli kympillä kellotettua kohtuullisen hyvävoimaisella juoksulla. Pientä kiriäkin tuli paikoin otettua kisatovereiden kanssa. Kohtuullisen varmalla mielellä voidaan kohti maskua edetä. Enkkaa ei tällä kertaa tullut, kun painoi tuuli sen verran pahasti vastaan, mutta alle 40minuutin jäi mikä tavoitteena olikin. Kiva juoksu ja paljon porukkaa oli mukana. Askelkin nousi, mitään valittamista en löydä :D

http://www.maarianmahti.com/Mahti%20YU/Aloitus_sivu_yu.htm

Tulokset löytvät tuolta sivulta aikanaan. Hätäisemmät voivat ihmetellä viime vuosien tuloksia. Meikä lähtee tästä saunomaan :D

Link to comment
Share on other sites

Kotiuduttu Maariasta myös. Tavoitteena oli tehdä 4:30 avg-vauhtinen VK ja loppuajan perusteella 45:14 suunnitelmissa suurin piirtein pysyttiinkin.

Keli oli muutoin upea, mutta se pahuksen kova vastatuuli 5 km osuudella söi kyllä voimia. Eikä ne kääntöpaikatkaan ihan mieleen olleet kun montun ohjista käännytään niin vauhtia joutuu hakemaan uudestaan ylämäkeen.

Fore 305 gps näytti matkaksi 10,09 eli 90 metriä enempi. Tästä jatketaan kohti Maskun puolikasta, jossa kokeillaan samaa vauhtia niin kauan kunnes kuolo korjaa.

Palstalaisista tunnistin Juzmastan, joka teki vahvan juoksun ja pyhärannan vai oliko se pyhäjärven ??? kaverin, ARS:n. Porukkaa oli mukavasti.

Link to comment
Share on other sites

Hieno kevätpäivä juoksennella vähän kovemmalla sykkeellä. Pirullinen tuuli teki kyllä matkasta haastavan. Tunnistamani palstalaiset menivät tänään(kin) lujaa. Oma kuntoni ylsi tänään aikaan 47.45.

Tulosluettelossa olen saanut myös ihan uuden etunimen. No mutta eihän nimi miestä pahenna - ainakaan, kun ei ole IKE.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy