Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 25.3.08


T.A.
 Share

Recommended Posts

9.48km/1:05/keskisyke 145, intervalleissa kävi 180/595kcal/6:51 min kilometri

Ensimmäistä kertaa elämässäni tein juoksutreenin kuntosalin juoksumatolla. Suunnitelmissa oli juosta 10 km, ja laittaessani ohjelmaa koneelle, optimistisesti kuvittelin treenin olevan yhtä helppoa kuin crosstrainerilla ja laitoin ajaksi 1 tunnin. Vika-arvio! Ohjelma antoi vielä 5 minuuttia armonaikaa, eli yhteensä 1h5min, mutta jouduin lopettamaan treenin alle 10 kilsaan, kun matto pysähtyi. Olisi pitänyt ohjelmoida uusi treeni, ottaa ajat, kalorit, matkat ym. ylös ja päässälasku ei ole vahvimpia puoliani, kun mukana ei ollut kynää, paperia tai taskulaskinta.

Treeni oli huomattavasti tylsempää kuin luonnossa juokseminen, maisemat ei vaihdu, eikä ollut musiikkia tai televisiota. Tylsyyttä tappaakseni tein muutaman kokeiluluontoisen intervalliharjoituksen 5 x 1 minuutti, 1 minuutin hitaammalla välissä juoksulla - pitempiin intervalleihin ei kunto riittänyt - vedin ne 11,5 kierroksella, ja lepuutin välissä 8,2 kierroksella.

Lisää tuntemuksia vielä blogissa. :icon_rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

2km verr + 11 VL (1km "kovaa", 1km hiljaa)+ 1km verr. vaikeeta oli taas vaihteeks.

reidet juntturassa.sykettä ei saanu ylös kun jalat ei vieny eteenpäin. parani vähän loppua kohti. vauhti kuitenkin ihan kohtuullista tuntemuksiin nähden. viimeinen tonni 3.53. loivaan ylämäkeeen ja syke vielä alle 170. vielä pari viikkoa kärsitään ja sitten alkaa keventely

kohti joensuuta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy