Jump to content
Juoksufoorumi.fi

18.1


karppa
 Share

Recommended Posts

PK-15km Koti - Kehä III - Ikea – Hakunila edes takasin. Menomatkalla oli todella navakka vastatuuli, vaikka minä pukeuduin hyvin silti posket ja leuka jäätyivät pian, onneksi ei ollut liukasta. Tasamaastolla juoksu sujui aika hyvin, mutta Kalkkikallion/Kuusikon mäen nousu (yli 600m) otti todella koville, reidet huutelivat halloota Lohjan 12H juoksun rasituksesta ja tiheähengityksestä ja hidasta vauhdista huolimatta sydän hakkasi anaerobisella tasolla. Taas paluumatka sujui vauhdikkaasti myötätuulen siivittämänä.

5km split;

5km 27,41

10km 27,04

15km 25,29

1,20,18(5,21min/km)

Link to comment
Share on other sites

Todella hyvä siivousilma, kunnon tuuletukset petivaatteille ja matoille. Huomasin samalla, että hieman tuuleskelee. Äänestämäänkin piti päästä, joten ajattelin, että lämpimintähän se on tehdä lenkin yhteydessä.

Joten 7.2 km, 6.49/km. Hengittelyt pääasiassa nenän kautta. Pikkaisen liikaa vaatetta, tuli aika lämmin. Täällä oli muuten aika lämmin muihin verrattuna, kun puolenpäivän jälkeen kävin lenkillä, -18-astetta, itätuulikaan ei ollut mitenkään kova.

Reitin varrella ollut ennakkoäänestyspaikka (Keljonkankaan kirjasto) aukenikin muuten vasta kahdelta, joten jouduin vielä käymään kävelyreissun keskustassa.

Link to comment
Share on other sites

Jep Liikuntamyllyssä olin minäkin sisäradalla testaamassa. Matkaa tuli testin ja jäähdyttelyn kanssa yhteensä noin 7 kilometriä. Testin AV HR 147, maksimi 173. Maksimi jäi vähän odotettua alemmaksi. En ollut pahemmin piipussa vaikka aluksi tuntuikin että homma lähti rivakasti liikkeelle jo kevyessä vaiheessa. Sisäradalla juoksu oli kokemus sinänsä, ei ole ennen kokeiltu. Mutta näillä viimakeleillä enemmän kuin sopiva vaihtoehto.

Link to comment
Share on other sites

No se oli spinning tunti sitten se. Elämäni ensimmäinen...

Rasvanpoltto 60" 171 avg max 193 !!!

Heti alku lämppärin jälkeen kävi hyvin nopeasti selväksi että tästä tulee selviytymis tarina :oops:

Ja olin muuten porukan ainut mies.

Tehoja vaihdeltiin, kuten myös poljentapositiota tolkuttoman monta kertaa. Tuntui että se ylämäki osio tuli aina turhan nopeesti :silmät

Mukamas sykettä vilkuillen yritin hien sumentamin silmin selvittää paljonko kello oli, ääh eiks tää lopu koskaan. Reisiä hapottaaaaargh.

Mutta kun ne muutkin paino, niin pakkohan sitä oli mukana pysyä ja mihkäs minä siittä, kengät tiukasti pyörään kiinni sidottuna.

Armahtihan se vetäjä sitten lopulta, varmaan huomas tuon poloisen ripakintun sieltä pimeästä nurkasta tajunnan rajamailla hoippumassa.

Venymiset vielä päälle ja pyörän putsaus.

Vetäjä sanoi että tämä oli tässä, jengi rupes taputtamaan, itselleenkö? Ehkäpä kiitokseksi sille vetäjälle.

Pois lähtiessä aivoni rekisteröivät suuvärkkini lipsauttavan että -kiitos

Koko kotimatkan korvissa soi tunnilla pauhannut rikimarttiinilattarijytke-

Vieläkö rr ilmaantuu pyörän selkään?

Aivan varmasti! -baila baila prrrrraaijjaijai!!!!!-

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy