Jump to content
Juoksufoorumi.fi

17.1.


Broeck
 Share

Recommended Posts

Tavallinen pk lenkki, 21,1km. Aikaa meni 1:56, eli enemmän kuin koskaan tuolla lenkillä. Syynä liukas keli (n. 2/3 lenkistä) ja hemmetin kova tuuli joka söi kaiken vauhdin pois. Onneksi oli aika yksinäistä noilla poluilla, sen verran kovaa tuli välillä kirottua ääneen, ei olisi ollut sopivaa kuunneltavaa lapsille. :vihainen Joo ja n. 5 astetta pakkasta. Tietysti mulla oli päällä sen verran kuin tuollaiseen pakkaseen yleensä. Luulin tuulen jo laantuneen illaksi, vaan vielä mitä. Seuraus: tuli vähän kylmä kun tuuli teki pakkasesta huomattavasti purevamman... :sairas2

Link to comment
Share on other sites

...Aamulla ennen työpäivää salilla rautojen kolistelua :painonnosto 1,5h. Treenin kohteena rinta, olkapäät ja ojentajat (sekä tietenkin tukilihakset [vatsa & selkä] kuten aina salilla). Töissä päätteellä kärvistelyä 7,5h :tietokone. -Sitten urheiluravinneliikkeen kautta kotiin ja 14km rauhallista PK-lönköttelyä jossa aikaa paloi peräti 1.38 :hiiviskely. -Jalat mukavan pehmeät eilisen lepopäivän pitkän venyttelytuokion jälkeen. Ihan siedettävä päivä; juoksukeli kohtalainen tällaiselle kurjasta kelistä nauttivalle.

Link to comment
Share on other sites

Tänään taas kaikenmoista. Ensin juoksentelin viemään kirjan Attilan kirjastoon. Sitte viä illalla sählyhöntsyt jonne juosten ja takas kans.

7,4km / 34.35 / 4.40

2,7km / xx.xx

+ salibandyhöntsy 1,5 tuntia

juostuja: 10,1km

Muuta: kylläpäs -10 tuntuu kylmältä, kun sattuu vielä tuuli sopivasti. Ihan ku olis etelänihminen. 8)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy