Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 9.3


kurppa
 Share

Recommended Posts

Eka pitkä moneen viikkoon.17,5 km ,keli ajoittain tosi liukas ja sohjoinen,välillä taas hyvä.Koitin pitää sykkeet alhaalla, mikä ei ollut mukavaa.Paleli ikuisessa tuulessa.Sain kannustusta autoilijoilta,jotka "taputti käsiään" ja hymyjä fillaristi-miehiltä, kun tavattiin paluumatkalla.

Pohkeet kiristää.Aikaa kului 2 t.

Link to comment
Share on other sites

14 km/1:52:24/keskisyke 145/kalorit 910 kcal/8:02min km

Hidasta lönkyttelyä Kuusijärvelle ja takaisin plus yhden kerran Kuusijärven ympäri. Kuusijärven kierto oli tuskaista, kun oli todella liukasta lumisohjoa, eikä meinannut pysyä pystyssä ja sykkeet lenteli pilviin. (Maksimisyke näytti 209, mutta luultavasti otti häiriötä jostain, koska max.syke normaalisti noin 10-15 pykälää keskisykettä korkeampi). Onneksi tuota Kuusijärven ympärikiertoa kesti vain 1,2 kilsaa, muutenhan reitti oli sula, eikä minkäänlaisia ongelmia - pitää ensi kerraksi keksiä vain hieman erilainen lenkki, ennen kuin KESÄ saapuu ja lenkkipolut ovat sulat.

Tämän viikon juoksusaldo 30,4 kilsaa, eli taitaa olla MELKEIN enemmän jo tällä viikolla kuin tammi-ja helmikuussa yhteensä.

Link to comment
Share on other sites

Ensin lähdettiin kohden Kuusijärveä, ja oli jo paikat valmiiks jumissa etenkin pohkeitten osalta, ja lenkin aikana vähän venyttelinkin. Kuusijärven ympäri kierrettiin LI:n kanssa, ja se oli aika sohjoa, joten ei huvittanut toista kiekkaa heittää enää. No paluumatka juostiin aika pitkälti yhtä matkaa kevyesti. Kotikulmille saavuttua lähdin sitten vielä itse jatkamaan matkaa tutulle 6.4 kilsan osuudelle. Eli suuntasin kohden Koivukylää, ja siitä sitten Ilolaan. Selkeesti huomasi, että jalat oli vähän ihmeissään normaalia pidemmästä lenkistä, mutta kevyellä vauhdilla ei liiemmälti ongelmia. Vuoden eka yli kakskymppinen on nähnyt siis päivänvalon. Ens viikolla panostan korvaaviin hiukan enemmän kuin juoksuun, niin paikatkin kestää paremmin.

20.3 km / 2:31:10 / 7:27 min/km

Link to comment
Share on other sites

Kympin peruslenkki (avg.128) viikon juoksutauon jälkeen. Jalat oli hieman ihmeissään tutusta rasituksesta.

Niin se flussa meinasi sitten minullekin tänä talvena iskeä, mutta taisin selvitä siitä vain säikähdyksellä. Viime viikonloppuna se alkoi kovana lihassärkynä jaloissa ja vilutuksena, jatkuen koko alkuviikon lievänä lämpöilynä ja kurkkukipuna. Viikon puolivälissä teki mieli jo maantielle, mutta taisi olla tällä kertaa eduksi malttaa mieliteot. Nyt on tauti selätetty täysin ja taas on virtaa jatkaa kevättä kohti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy