Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Taikauskoa?


VargVeum
 Share

Recommended Posts

Silloin kun juostaan numerolappu paidassa, onkos Seppolaisilla jotain spesiaaleja MUST-rituaaleja ennen kisaa?? Tai esim asusteita jotka ON OLTAVA silloin päällä?? Ilman tulis orpo olo.. Ihan varma keskeytys...

Mulla SE on punainen Buff-huivi! Sama aina. Ilman sitä nou vei - paha karma! ..MUUTEN en o yhtään taikauskoinen :icon_rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Mulla on ollut aina sellainen käytäntöä, että en koskaan pue ylleni virallista maratonpaitaa ennen kuin mara on juostu. Barcelonassa rikoin tämän tradition ja käppäilin lauantaina kaupungilla maraton-paita päällä. Olihan se aika turistimaista, mutta tuntui hyvältä. Itse kisaan en tuota sinänsä näyttävää paitaa laittanut, koska se oli 100 % polyesteriä. Päädyin sitten käyttämään maratonilla sitä kirkuvan keltaista HCR 07 -paitaa. Aika hyvin sillä erottui massasta (ei tainnut väri enää olla muodissa Etelä-Euroopassa).

Link to comment
Share on other sites

Mulla on ollu aina tukka saparoilla paitsi kahdella ekalla puolikkaalla. Nyt oikein arveluttaa voiko hiuslaitetta muuttaa. Ehkä korkeintaan palmikot, kun hiukset vielä vähän kasvaa. Ne kyllä kasvattaa ilmanvastusta tossa sivulla. Siihen perustuu tää hidas vauhdin nopeutuminen.

mulla on jo perinteeksi muodostunut kisaletit (olen vain yhden maran juossut yhdellä palmikolla) ja nykyään on päällä kisahame. tässä viime viikolla tuntematon naisihminen tuli mulle uimahallissa juttelemaan :"ootko sinä se maratoonari, on niin vaikea tunnistaa kun ei ole palmikoita". just joo, kunnia menee mutta maine kasvaa.

aiemmin oli tiukat rituaalit ravinnon ja vaatetuksen yms suhteen (mm. kulmakarvojen rasvaus ettei hiki tipu silmiin) mutta yksi kerrallaan ovat kuviot karsiutuneet. nyt sääntö on se että kenkien pitää olla vähintään viikon vanhat.

ja kuten joggeri, paita puetaan päälle vasta suorituksen jälkeen. sitä käytetään ensimmäiseen pesuun asti, jonka jälkeen paita pääsee kaltaistensa joukkoon mustaan jätesäkkiin. egoni ei siitä nouse vaikka kulkisin pitkin kaupunkia maratonpaita päällä.

Link to comment
Share on other sites

Älä ole turhan vaatimaton. Ei niistä karvoista ole apua juoksuun muuallakaan. Lisäävät vaan ilmanvastusta.

Ei taida kannattaa alapäätä ajella.

-Muutaman päivän ajan ajon jälkeen iho on ärtynyt -> ei hyvä pitkällä matkalla, kun muutenkin hiertyy.

-Viikko ajon jälkeen on jo sänki -> vielä pahempi.

Mutta kysymykseen: Mulla oli aikoinaan aina eriparin sukat kisoissa, mutta en mä enää jaksa miettiä koko asiaa. Nykyään kilpailurituaalit on pukeutuminen, alkulämmittely, ryhmittyminen lähtöviivalle ja juoksu. Niillä pärjää.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy