Jump to content
Juoksufoorumi.fi

su 2.3


 Share

Recommended Posts

Tuli juostua 18km erittäin kovassa vastatuulessa (täällä rannikolla kun asun...). Välillä vähän helpotti ja sitten taas tuuli todella kovaa. Tiet olivat suurimmaksi osaksi auraamatta, joten lenkkiä taivallettiin välillä tietä pitkin, sivulle hyppien ja jalankulkuväylää sohjossa sotkien.

Jalat ja muu kroppa oli hyvässä iskussa, muuten lenkistä olisi tullut painajainen...Kyllä taas on ihanaa kun saa taivaltaa lenkkiä vähemmän tuulettomassa ilmassa...

Link to comment
Share on other sites

Aamulla heräsin siihen kun tyttö tuli puistelemaan, että hänellä särkee päätä. Mittari kainaloon ja 39 astetta kuumetta. Annoin panadolin ja vein isänsä viereen nukkumaan. Kuppi kahvia ja lenkillä olin jo klo 6.

Sen verran kuitenkin alkoi huolettaa, että käännyin kesken pois ja tulin kotiin.

Hyvinhän siellä oli voitu.

Kävin vähän mäenlaskussa niiden lasten kanssa, jotka nyt sattui olemaan terveenä. Sitten vetelin ison annoksen sapuskaa naamaan ja lähdin juoksemaan kilometrit täyteen.

Päivän saldo oli:

14.7 avg 138 5.50/km

16.1 avg 140 5.53/km

Aamulla pääsin vasta auratulle tielle juoksemaan ja uskalsin ottaa keveämmät kengät alle. Kepeää oli juoksu.

Iltalenkillä samoin, mutta tien päälle tullut pakkaslumi lipsutti sen verran, että alkoi jalat turtua. Tulomatkan tulinkin sitten aina välillä kiihdytellen kävelypalautuksin.

Lasten nutcase-pipo on muuten hyvä lenkkipipo lauhalla ilmalla.

Link to comment
Share on other sites

Huh...kurppahan on pistellyt aika muikeat määrät kilsoja tänään :kumarrus:

Ja näyttää hyddekin pistelleen todella hurjan sunnuntailenkuran puhumattakaan jäsen joukorin lenkistä. Ootte te hurjia :kumarrus: Mietin kaks kertaa, että viittiikö tänne kohta omia treenejä laittaa, mutta jos nyt tän kerran :)

Olosuhteet oli mitä oli, sillä kevyenliikenteen väylät oli joko hieman liukkaita tai sitten paikoitellen sulia. Välillä yritin juoksennella kohdissa jossa ei lumi vielä ollut tamppaantunut, ja sai hieman lisävaimennusta. Kävelyosuuksia tuli tasaiseen tahtiin, ja kevyttä hölkkää sitten enemmän. Oikean puolen nivunen hiukan vinoilee, joten täytyy keskittyä nyt vaihteeksi myös venyttelyn saloihin ;)

17.6 km / 2:05:20 / 7:07 min/km

Link to comment
Share on other sites

33 km 5:50/km .

Päivän saldo oli:

14.7 avg 138 5.50/km

16.1 avg 140 5.53/km

Ei ole valkoisen miehen touhua, ei! Ai niin, mutta ettehän te olekaan. :viheltely:

Itse treenasin tänään poikkeuksellisesti Motivuksessa, kun siellä oli kuubalaisen Leslien kokeilutunnit. Ensin 1 h salsatonia (salsan ja reggaetonin yhdistelmää) ja sen jälkeen 1 h Cabaret-tanssia, salsashowtanssia. (Leslie on alunperin Tropicana shown tanssijattaria. Samalla tuli tuo kielenhuoltokin hoidettua, kun tunti oli espanjaksi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy