Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 1.3


 Share

Recommended Posts

Tänään oli talvirasteilla talvinen tunnelma, kun joku oli käynyt lisäämässä metsään sellaista valkoista pulveria. Mahtaako joku mannersuomalainen tietää, mitä se sellainen on. Miesmuistiin (joka tunnetusti on lyhyt) ei ole sellaista täällä näkynyt.

Suunnistus sujui hyvin, vaikka alkupään lähtijänä alussa sai oikein suunnistaa. Lopussa oli Jukolan viestin tunnelma. Ura maassa ja porukkaa ympärillä.

6 km - avg 154 - 1:02:45.

Ja hauskaa oli - reitillä 20 rastia. Siinä rupesi leimauskäsi väsymään. Yhtä rankkaa hommaa kuin oluttuopin kallistelu.:goodvibes:

Link to comment
Share on other sites

3 h LA-style salsaa, ensin askeltekniikka, sitten parisalsa 1 ja lopuksi parisalsa 2.

Ensimmäisen kerran tanssin korkokengillä, kaikki 3 tuntia. Soolotunnilla vaati totuttelua etenkin spinningeissa, lopussa alkoi tottua, parisalsaan sopi oikein hyvin.

Kun ei ole korkokengillä tottunut pahemmin tanssimaan, löytää itsestään ihan uusia kipualueita: Aluksi särki alaselkää ja vikalla tunnilla ja tunnin jälkeen päkiöitä. Kuitenkin, jos vertaa juoksussa esiintyviin polvikipuihin juoksun aikana, niin nämä päkiäkivut ovat kuitenkin siihen verrattuna lievempiä, vaikka toki vaivaavatkin vielä tanssin jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Tulipa semmonen päivä, että ensin töissä kun oli tuota rappusten kiipeilyä taas, niin otin hiukan treenin kannalta. Vaihtelevilla tyyleillä terävästi se pari kerrosta ylös aina, välillä loikkienkin. Ehkä siinä reilun parin tunnin aikana hiukan jotain ominaisuuksia tuli kehitettyä. Hiki nyt tuli ainaki, jos ei muuta.

Illalla lähin hiihteleen, kun oli kivan oloinen keli. Hakunilassa vallan parisen kilometriä hiihdettävää baanaa. Lähin naatiskelemaan ja sanotaanko vartin jälkeen hiukan tahti kiihtyili. Mentiin jo mäkiä VK:n puolella selvemminkin. Pikkuhiljaa kiihyttelin ja 15km jälkeen keksin yrittää kahenkympin rikkomista tuntiin. Olis pitäny sivaltaa alle 14min se vitonen.

Harmi kun alko sateleen lunta viimisten kilometrien aikana. Tinttasin jo oikeesti VK:ta lopussa, en tosin ihan täysillä. Jäi tavoite 23:n sekunnin päähän. Eli 20km 1.00.23 syke 153 maksimit 171. Päälle 3km verraa ja koko lenkki 23km 1.12.

Pkkasen sai näin kevyellä viikolla rypistellä hiihdellenkin, kun jää nuo kuntohiihdot nyt käymäti. Hyvä kiihtyvävauhtinen tyyliin 3.20 alussa ja lopussa alle 2.50 vauhtia. Ettäpä näin tänään. Huomenna jos lähinnä kattelis kun muut hiihtää hiukan kovempaa :viheltely:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy