Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Lauantai 23.2.


Pantse
 Share

Recommended Posts

Jahas, aloitetaan sitten lauantain sepustukset.

Peräti viikon toinen lenkki on sitten nähnyt päivänvalon. Kyllä tuo meno on vielä hyvin kankeaa, kun hengitys tuntuu todella raskaalta. Ehkäpä tää olotila tästä pikkuhiljaa kohenee. Kuusijärvellä tuli tepasteltua, ja perinteiseen lenkuraani heitin pienen ylimääräisen pätkän. Huomenna sali + vesijuoksukeikka, ja maanantaina hieronta. Joten maanantaita odotetaan kuin pukkia jouluna :bumps:

14.2 km / 1:38:46 / 6:57 min/km

Link to comment
Share on other sites

Kävin juoksentelemassa tänään puolipitkän (23 km), kun saattaapi jäädä huomenna juoksentelut vähiin. Illalla pitäisi mennä pippaloihin, jonka sisältö on pääosin tätä: :happy0167: Mitä todennäköisimmin huomenna jää kotirataultrailut yms. koitokset väliin.

Tänään olikin aivan loistosää juosta. Kun sain loppumatkalle vielä myötätuulen, niin oli mukava revitellä kiihtyvästi kotiin. Keskivauhdiksi tuli sitten niinkin kova kuin 4.50/km, avg-hr 140.

Link to comment
Share on other sites

LA-style salsatunneilla 4 tuntia yhteensä:

1 h askeltekniikkaa (haastavia spinningeja)

1 h parisalsa 1

1 h parisalsa 2

1h parisalsa 3

Kivat tunnit tänään, askeltekniikka alkaa muuttua kerta kerran jälkeen vaikeammaksi, spinningeja ja tuplaspinningeja alkaa tulla jo reippaanlaisesti.

Kaikilla tunneilla tasaparit, 1:ssa jopa opettajalla ei omaa naisparia, 2:ssa 1kpl ylimääräinen nainen ja 3:ssa tasaparit.

Link to comment
Share on other sites

2. lenkki 2 vkon sairastelun jälkeen. 13 km avg 6:16/148 eli sykkeet pahasti pielessä, mutta näin se on aina ollut ennenkin sairastelun jälkeen.

Parempi meno kuin eilen, mutta on se vaan vieläkin raskaan oloista, vaikka luulis, et kun 2 vkoa on ollut tekemättä mitään niin olis lentojalat, mut ku ei niin ei.

Link to comment
Share on other sites

Tunti reipasta ratsastusta, avg. 139, max. 158. Ihanan aurinkoisen sään vuoksi oli ihan pakko lähteä vielä saunalenkille, tarkoituksena oli tehdä sellainen ihan kevyt palauttava lönköttely matalilla alle 120 sykkeillä, ettei tarvitsisi upean päivän päätteeksi yskiä. Musiikkivalinta meni vähän vikaan, tuloksena avg. 126 ja max. 142 - ja piti yskiä. Liukkaita paikkoja oli varjopaikoissa ja niissä joutui hidastamaan ja tuo meidän pikkutie piti kävellä tosi hiljaa jäisyyden takia. Kerrassaan hieno liikunnallinen päivä.

Link to comment
Share on other sites

1.35 "kevyttä" hölkkää. Kamalan tahmeeta taaperrusta, jalat tuntuivat sementtiin valetuilta ja syke oli taivaissa vaikka vauhtia ei juuri nimeksikään. Kehitti enemmän v...ksen sietoa kuin kuntoa.... mutta onneksi keli oli sentään hieno! Huomenna sitten ohjelmassa jumin poistoa korttelirasteilla.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy